Hur Lägre Bilförsäkringar

Bilförsäkringar är en stor kostnad för det genomsnittliga hushållet. Premier, särskilt för nyare och större fordon, kan vara ganska hög. Många variabler faktor i bidragsbelopp. Även om många av dessa variabler är inte direkt styrbar, kan den genomsnittliga försäkrade sänka kostnaderna Bilförsäkringar genom att eliminera onödiga omfattningar, genom ökande självrisker, och genom att regelbundet jämföra premier som erbjuds av konkurrerande försäkringsbolag. Saker du behöver
Automobile bluebook.
Visa fler instruktioner
1

Utforska premium alternativ från alla flygbolag rabatter försäkringar minst en gång om året. Exklusiva alternativ förändras över tiden.
2

Utforska rabatter från försäkringsbolag som tillhandahåller flera rader av försäkringsskydd. Många flygbolag erbjuder rabatter för kunder som köper både husägare och politik bil från ett enda flygbolag.
3

Bestäm bilens marknadsvärde, vilket är den mest ett försäkringsbolag kommer att betala om fordonet skadas i en olycka.
4

släppa alla kollision och omfattande täckning, för fordon med låga verkliga marknadsvärden. Den potentiella nyttan kan inte motivera den nödvändiga bidraget.
5

tappar några diverse omfattningar som tillhandahålls av andra skydd källor. Till exempel, AAA medlemmar har inget behov av akut bogsering täckning eftersom detta är en primär förmån som tillhandahålls av AAA. Många biltillverkare erbjuder även akut vägassistans under de första åren av fordonets ägare.
6

Slutför en statligt godkänd defensiv körning klass. Detta alternativ är särskilt användbart för att sänka försäkringspremier av förare som har en eller flera punkter på en befintlig drivande post. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93806.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.