Vilka är kraven för en SR-22 i Kalifornien?

Bilister vars körkort har dragits in i Kalifornien på grund av en trafik-relaterade brott, till exempel körning under påverkan eller vara en oförsäkrade bilist inblandad i en olycka, måste lämna ett proof-of-försäkring formulär, en SR-22, med California Department of Motor Vehicles innan de kan få sina körkort tillbaka. Tid

En SR-22 proof-of-försäkring formen måste vara på filen med DMV under tre år efter utfärdandet. Under treårsperioden, måste försäkringen, eller liknande, stannar i kraft. Om under den tre år, förändrar dig eller avboka din politik, eller om du tappat av ditt försäkringsbolag, måste du få en annan SR-22 från samma eller annan försäkringsgivare omedelbart. Annars kommer du att bli föremål för licens fjädring eller ens åtal, beroende på omständigheterna.
Politiska typer

California lag kräver bilister köpa en SR-22 för att välja mellan tre typer av försäkringsskydd. En bred täckning politik Certifikatet omfattar ekonomiskt ansvar för fordon föraren äger och för fordon föraren manövrerar. En ägare policy Certifikatet omfattar endast bilar ägda av föraren. En operatör policy Certifikatet omfattar det ekonomiska ansvaret om bilisten inte äger ett fordon.
Moving
p Om du har en SR-22 på filen i Kalifornien och flyttar till en annan stat, är du skyldig att uppfylla kraven i den staten. Även om det inte är ett rättsligt krav, innan du flyttar bör du kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på hur man ska möta de försäkringskrav för din nya bosättningslandet.
Alternativ

Kaliforniens lag erbjuder två alternativ till arkivering en SR-22. Du kan själv försäkra genom att erhålla en DMV-godkänd self-försäkringsbevis. Du kan också skriva en 35.000 $ obligation eller $ 35.000 i kontanter med DMV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/94005.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.