Vad är SR-22 Täckning?

En SR22 obligation är en typ av motorfordon försäkring, används ofta för hög risk förare, som ger en viss minsta täckning tillåtet enligt lag. Denna typ av ekonomiskt ansvar omfattar föraren och försäkrar den utfärdande staten att föraren förblir försäkrad. Vem som helst kan begära SR22 täckning, även om det oftast används av presidiet av motorfordon och domare i DUI fall, at-fel olyckor och förfaller försäkring eller suspensioner licens. Syfte

SR-22 bindningar förse förarna med den minsta ansvar täckning tillåtet enligt statens lag. Denna täckning är oftast avsedda för förare som anses hög risk av antingen domstolsväsendet, ett försäkringsbolag eller statens byrå för motorfordon. SR-22 bindningar är oftast krävs efter en DUI övertygelse, flertal olyckor, at-fel olyckor, för att återinföra en licens fjädring eller en underlåtenhet att bevisa försäkringsskydd.
Täckning

täckningen för SR-22 bindningar varierar från staten. Vanligen omfattar statliga minsta ansvar skydd minst $ 15.000 för kroppsskada, $ 30.000 för varje olycka och $ 10.000 för skada på egendom. Många stater kräver täckning i minst tre år. SR-22 priser är generellt högre än typiska försäkringar tanke på arten av deras användning.
Procedur

Närhelst en SR-22 krävs, antingen genom domstolsbeslut eller DMV mandat, en kopia av politiken in till staten för utfärdandet. Bevis på täckningen måste bäras av föraren i fordonet. Om täckningen förfaller på grund av utebliven betalning eller upphört, de flesta stater kräver försäkringsbolaget att meddela tillstånd förfallit täckning. Detta leder vanligtvis till automatisk licens fjädring.
Claims

ha en SR-22 bindningen är inte samma sak som att ha en heltäckande försäkring. När en ansökan görs, försäkrar obligationen den andra föraren i en olycka enligt gränserna. Eventuella skador eller stöld till försäkringstagarens egen bil kommer inte att behandlas i en olycka.
Priser

SR-22 politik varierar beroende på individens drivande post och staten bosättning. Även priserna för hög risk förare är oftast dyrare än för bra förare, kan de som krävs för att genomföra en SR-22 politik handlar fortfarande runt för bättre priser. Priser påverkas av vilken art av citat eller olyckor på förarens rekord, mängden täckning och ibland individens kreditupplysning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93913.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.