Hur man avgöra hur mycket ansvar att ha på Bilförsäkringar

Ansvarsförsäkring är en typ av auto försäkring som täcker endast klagandens fastighet och kroppsliga skador skada. Käranden är den andra parten begär skadestånd till följd av en olycka. Ett försäkringsbolag kommer att kräva att kunderna köper minst det lägsta beloppet av försäkring som krävs enligt statens lag. Men en försäkrad kan välja att köpa mer täckning. Köpa mer täckning kan täcka dig i händelse av att en sökande har mycket dyra skador på egendom eller kroppsskada anspråk som överskrider politiska max. Om politiken inte täcker alla kostnader som sökanden, kan du personligen på kroken för återstoden. Instruktioner
1

bestämma tillståndet krav på ansvarsförsäkring. Varje stat kräver fordon som används på väg för att bära ett minimum av försäkring. Till exempel kräver Virginia försäkringar för att täcka minst $ 25,000 för kroppsskada eller dödsfall av en kärande, minst $ 50.000 till täcka den totala kroppsskada eller död anspråk på fler än en kärande, och minst $ 20.000 i skador på egendom täckning. Denna täckning minimum skulle skrivas som "25/50/20." I Washington är täckningskravet 25/50/10, med 10 som representerar $ 10.000 minsta täckning för sakskador.
2

bedöma hur mycket skada på egendom täckning du föredrar att ha. Du kan välja en plan ansvarsförsäkring som täcker mer än staten minimum. Till exempel, en förare i delstaten Kalifornien kan anse att den erforderliga egendomsskada minimum på $ 5.000 kanske inte tillräckligt för att täcka skador på en sökandes fordon. Du kan sedan välja att öka mängden egendomsskada i ansvar politik.
3

Bestäm hur mycket kroppsskada täckning du föredrar att ha. I händelse av att olyckan är stora eller att det finns tre eller fyra målsägare alla hävdar skada, kan staten minimiantalet inte vara tillräckligt för att täcka alla krav. Du kan öka mängden kroppsskada täckning till ett belopp som du är mer bekväm med. Till exempel kan en förare i Nevada känner att en $ 15,000 maximal utbetalning per person, eller totalt $ 30.000 utbetalning för alla fordringsägare, kanske inte är tillräckligt för att täcka alla skador. Du kan välja ett ansvar politik med högre kroppsskada maxima.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93930.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.