Vad händer om en bilolycka mitt fel?

När en bilolycka inträffar, ett antal ansvarsfrågor uppkommer. Men det finns två olika Bilförsäkringar system som används i USA. Dessa system avgöra vad som kommer att hända efter en kollision. Tort States

tort tillstånd, som är ansvarig för en olycka kommer att fastställas och vid fel drivrutin hålls ansvarig för eventuella kroppsliga-skada skulder eller skador på egendom utomstående bilister. Alla skadeståndsgrundande stater gör skuldtäckning obligatoriskt på politik Bilförsäkringar. Enligt Rocky Mountain Insurance Information Association hemsida, det finns 38 tort stater i USA, men endast 12 nej-feltillstånd.
No-Fault States

ett strikt system på plats i andra stater har genomförts för att minimera antalet stämningar som bromsar domstolsväsendet. I no-fault stater, är som vid fel i en olycka är inte en ersättning, alla bilister måste göra anspråk på sin egen politik Bilförsäkringar. Kansas, Michigan och Utah är alla no-feltillstånd.
Bilolycka Konsekvenser

tort tillstånd, kan en at-fel förare förväntar sig att se hans framtida auto försäkringspremier stiga avsevärt på grund av den högre risken han representerar i ögonen på auto försäkringsbolag. I no-felsituationer, premier stiga baserat på rating faktorer som används i en enskild stat. Dessa faktorer kan bland annat köra historier, ålder, kön och typ av fordon som drivs. Credit scoring används också för att påverka priser Bilförsäkringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/94004.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.