Vad jag ska säga försäkringsbolagen i en bilolycka?

Auto olyckor kostar $ 164.200.000.000 varje år, med den genomsnittliga amerikanska betala mer än $ 1000 per år, enligt American Automobile Association (AAA). Att veta vad och hur man kommunicerar med de inblandade försäkringsbolagen är absolut nödvändigt för att hålla de totala kostnaderna nere och lösa situationen snabbt. Många försäkringsbolag kräver detaljer om olyckan platsen, skador, andra förare och skador när man fylla i ett ansökningsformulär. Plats och tid

Vissa försäkringsbolag kommer att vilja veta den exakta platsen och tiden för en olycka, inklusive den riktning fordonet färdades i, körfält numret, körhastighet vid träff och när den inträffade. Föraren kan också bli ombedd vad Hewas gör innan olyckan och nästa destination. Denna information kan vara till stor hjälp för försäkringsbolaget. Dessutom, om olyckan platsen är inte en typisk destination för föraren, kan det vara svårt att komma ihåg exakta detaljer vid ett senare tillfälle.
Skador
p Det är vanligt för försäkringsbolaget att fråga om någon av förarna inblandade eller passagerare skadades, liksom om en ambulans kallades. Skada information kan vara viktigt om det finns någon typ av process som sparas vid en senare tidpunkt. Till exempel kan den andra föraren säger att hon inte är skadad och senare anspråk skador uppstod att stämma föraren. Dessutom, vid tidpunkten för olyckan, ska förarna vara försiktig om erkänna fel eftersom detta skulle kunna användas mot dem senare. När inblandade
Övrigt Driver

i en olycka, förarna behöver utbyta information om försäkringar och skriva ner bilens beskrivningen. Vissa människor skakas upp efteråt, och inte alltid tänka klart. Alltid samla aktuell information och körkort information samt polis s uppgifter om man kallas till platsen. Om kontaktuppgifterna är inaktuell eller inkorrekt på den andra förarens försäkringsbolag kort, kan det vara mycket svårt för försäkringsbolagen att kommunicera med alla parter och lösa påståendet.
Skadestånd

Många försäkringsbolag kommer att behöva känna till detaljer om skador på båda eller alla fordon, inte bara deras försäkrade förarens auto. Skadorna kan användas som bevis på den verkliga olyckan och hur det hände. Att ta bilder på olycksplatsen för att visa skadorna kan också vara till stor hjälp för både kollision uppskattningar och reparationer, skadeståndsanspråk, samt bevis för vem som var fel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93861.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.