Hur mycket är MC försäkring?

Jo, i några få ord, kostar motorcykel försäkring mer än ingenting, men mycket mindre än bilförsäkring. Men allvarligt, kan priserna för motorcykel försäkring springa så lite som $ 10 per månad, hela vägen upp till vad en farlig förare wiling att betala för att stanna på vägen. Lär dig att gå om forska försäkringskostnader, vilken täckning som får och vad du kan förvänta dig att betala. Instruktioner
vet vad du vill
1 p Det finns en myriad av täckning alternativ för motorcykel försäkring. De flesta stater har ett minimum av täckning som du måste bära på en cykel för att vara ordentligt försäkrad. En enkel sökning på Internet kommer att hjälpa dig att hitta vad de miniminivåer är i ditt tillstånd.
2

Försäkring kommer i två sektioner, kollision och omfattande. Kollision täckning täcker skador som du skulle göra på din egen bil i händelse av en at-fel olycka. Omfattande täckning kommer att täcka kostnaderna för skador på bilen genom yttre påverkan. Brand, stöld, skadegörelse och andra naturfenomen täcks stora täckning. Addera 3

Varje täckning typ innefattar en självrisk, vilket är det belopp som du är villig att betala ur egen ficka för varje enskild händelse. Normalt ställer du din egen självrisk, i multiplar av $ 250. Ju högre belopp, desto lägre ränta du kan få. De flesta försäkringsbolag kommer att tillåta dig att ta på så högt som en $ 1,000 avdragsgill. Detta är bokstavligen hur mycket risk du är villig att ta ansvar för på egen hand.
4

ett stort antal bil-incidenter, och ett ännu större antal motorcykel vrak, sjukvårdskostnader spelar in . Inte bara är de en ersättning, men ofta kan montera snabbt, särskilt om det finns en skallskada inblandad. Självklart, ju högre mängden täckning för sjukvårdskostnader du väljer, kommer den högre hastigheten vara.
Var hittar jag information?
5

Den första och mest uppenbara ställe att leta efter citat motorcykel försäkring är Internet. De flesta auto försäkringsbolag erbjuder någon typ av motorcykel försäkring, men det kan vara enklare och billigare att söka ett citat från ett företag som specialiserat sig på motorcykel försäkring.
6

annan pålitlig källa för insurance är telefonen bok i ditt samhälle. Detta alternativ erbjuder lokala val, med företagare som är involverade i samhället.
7

Fråga runt. Den lokala motorcykelåkning samhället är ofta det bästa stället att gå för att hitta information om hur mycket motorcykel försäkring bör kosta. Kom ihåg, kommer att prata med riktiga kunder ofta får du mer information än vad det kostar. Folk kommer att dela erfarenheter, samt vad de betalar. Om ett företag har låga priser, men dålig kundservice, kan du leta någon annanstans efter täckning. Addera Få Citat och köpa täckning
8

När du " funnit flera ställen att kolla upp, ge var och en av dem ett samtal. Dessa dagar kan du få en offert från de flesta företag på nätet lika lätt. Oftare än inte, dock, kommer du så småningom att prata med någon i telefon. Kalla var och en i tur och ordning, och förklara för företrädaren att du letar efter motorcykel försäkring, antingen att byta bolag eller att skriva en ny politik. Du bör ha din färdregistreringen tillgängliga att titta på (eller vara beredd att komma ihåg varje olycka eller biljett du har fått under de senaste tre till fem år). Du behöver även motorcykelns märke, modell och år.
9

representant kommer att ställa frågor som rör din drivande post, där cykeln är parkerad och vilken typ av omfattningar du är intresserad av att köpa . Se till att varje företag du talar med får samma information. Det gör dig inget gott att få offerter från olika leverantörer om de tjänster du köper är inte samma sak.
10

Efter övervägande av alla offerter, bestämma vilket företag eller ombud som är bäst för dig. Det är nu dags att skriva policyn. Ett citat är endast en riktlinje för hur mycket det kommer att kosta dig att försäkra din motorcykel. När policyn är skriven, kommer du att få det slutliga priset. Om inte något ändras drastiskt, ska du betala samma pris som citerades ursprungligen.
11

Kontakta agent för försäkringsbolaget du har valt. Låt henne veta att du kommer att ha henne skriva en policy, och börja ansökningsprocessen. Om du köper täckning från en lokal leverantör, kan du behöva att faktiskt få dig ner till kontoret för att fylla i pappersarbete. Men ibland, kommer du att kunna fylla i formulären via telefon. Du behöver ramnumret på din motorcykel denna tid.
12

Sätt upp din betalning plan enligt de alternativ som företaget erbjuder. Oftare än inte, kommer du att kunna inrätta en månatlig betalning plan, men du kan oftast få ett bättre pris om du betalar allt på en gång. Vissa företag inte låta dig betala månadsvis om den sammanlagda premien är lägre än ett visst belopp. Denna beloppsgräns är olika med olika företag, så se till att du ber om det så bra när du shoppa runt. Vid slutet av dagen, kan en bra ryttare med en liten cykel och inte alltför många extrafunktioner få anständig täckning för så lite som $ 10 per månad. Mer farliga förare kan räkna med att betala mer, eftersom de utgör en större risk för försäkringsbolaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/93808.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.