Hur sänka en Chevy S10

Installera sänkning utrustning på din Chevrolet S10 har blivit en av de enklaste och snabbaste sätt att anpassa din lilla lastbil. Ett överflöd av högkvalitativa kit finns för att göra anpassning en enkel bolt-on-affären, och dessa delar har utvecklats under livslängden på Chevrolet S10 att inte bara ge en mer sportig look, men också för att matcha åkkomfort av originalutrustning . Installationen är relativt lätt, och kan utföras på bara en enda eftermiddag. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
Automotive handverktyg
Front spindel sänkningssats
bakre block sänkningssats
Visa fler instruktioner
1

Palla upp trucken och stödja ram med pallbockar. Ta bort hjul och däck från alla fyra hörnen.
2

Unbolt U-bultarna som håller axeln på plats över de bakre bladfjädrar. Den sänkning blocket för S10 passar mellan axeln och bladfjädrar. Installera det med tappen uppåt så att den passar in i 1/2-tums hål finns där.
3

Montera den förlängda ersättare U-bultar med den runda änden över axeln av lastbilen, och bultarna sträcker sig nedåt genom monteringsplattan på bladfjädern. Dra åt alla fyra skruvar. Installation av sänkningen blocken är densamma för både förar-och passagerarsidan av bilen.
4

bort bromsarna från framför lastbilen börjar med bromsok, då skivan. Unbolt styrlänkaget från spindeln, sedan placera en pallbock under den nedre länkarm för att hindra våren från dekomprimering. Ta bort spindeln genom unbolting den från kontrollgrupperna.
5

Placera ny sänkning spindeln i styrarmarna och skruva den på plats. Anslut styrlänkaget, släpp sedan domkraften stödja nedre länkarm. Montera ett nytt hjullager, om det behövs, och sedan installera om bromssystemet. Installation av det främre sänkningssats är densamma för både förar-och passagerarsidan av bilen.
6

Sätt tillbaka hjulen på lastbilen, sedan sänka den till marken.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92186.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.