Mustang Vanity Plate Idéer

Det finns få saker lika amerikanska som Ford Mustang, och bilen har varit mycket populär under de senaste fyra decennierna. Ett sätt att visa din kärlek till bilen är att ha en egen fåfänga plattan. Hastighet

Mustangs representerar hastighet. Allt som kan reduceras till sju eller åtta siffror som representerar hastigheten skulle vara bra. Försök SPDEMON eller SPDDEMON för "Speed ​​Demon", eller NEED4SPD för "Need for Speed". Även idéer som 2FST4U kanske fungerar ("för snabbt för dig").
Style

Mustangs också representerar stil. För konvertibler, kan du göra något liknande SANSTOP, med den franska "Sans" mening "utan." Du kan göra något som involverar just din modell, som S197 eller I (hjärta) S197, som hjärtat symbolen är tillgänglig för vissa fåfänga plåtar.
Modell
< p> Mustangs har gått igenom många förändringarna i deras 40 plus år. Det finns många variationer av Mustang, såsom Shelby, GT, Cobra och andra. Någon av dessa skulle göra för en rolig fåfänga tallrik.
År

Modellerna varierar från år till år, så även ange året av din Mustang kan vara lämpliga. MSTNG'87, 88MSTNG eller 1984MSTG är några exempel. Addera Minnen

Alla har en favorit minne associerat med en bil. Detta är mycket kraftfull tematiskt, och bör användas när man beslutar om en bra fåfänga platta för din Mustang. 1STBONUS, till exempel, kan tyda på att din framgång på jobbet hjälpte betala för din bil, eller kanske du är en läkare, så att du kan välja något som RXMSTNG (RX anger "recept").


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91650.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.