Hur man installerar ett Bbk kallt luftintaget

BBK prestanda kallt luftintag anses av många vara en av de bästa systemen luftintag som du kan installera på din bil eller lastbil. Kallt luftintag levererar kall luft till motorn som gör det möjligt att kyla mycket snabbare, vilket ger mer hästkrafter och vridmoment. Kallt luftintag ger också bilen en bättre luft till bränsle som förbättrar din miles per gallon bensin. Saker du behöver
Ratchet
Skruvmejsel
BBK CAI kit
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Stäng bilen utanför och använda skiftnyckel att lossa bilens batteri anslutning. Ta bort batteriet för att undvika elektriska stötar.
2

Använd spärrfunktion för att lossa rutan lager luft från spjällhuset mount. Avlägsna slangklämman från motorns intag port och ta bort sugslangen från motorn. Addera 3

Dra ut temperaturgivaren ur insugningsslangen. Dra i lager luft rutan för att ta bort den från motorrummet.
4

Sätt i BBK kall insugningsslang in i motorns intag port och fäst den med en slangklämma. In temperatursensorn i intagsslangen sensor port.
5

Fäst den koniska filter med värmesköld till den nedre änden av intaget slangen och fäst den med en slangklämma. Använd spärrfunktion för att säkra kallt luftintaget till spjällhuset. Sätt tillbaka batteriet. Vänd fordonet på att testa nya intag systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91970.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.