Hur att måla med Dupli Color Chrome

Förkromning är en gemensam yta för ett antal applikationer, inklusive många bilkomponenter. Tyvärr förkromning är också mycket dyrt på grund av den tidskrävande processen att tillämpa det, vilket innebär att tillämpa flera olika lager av material till objektet är kromade. Ett alternativ till förkromning använder Duplicolor Chrome färg, vilket ger intryck av krom. Saker du behöver
Färgborttagningsmedel (om det behövs) katalog Gummihandskar
Respirator
Rags
220-grit och 320-grit sandpapper kommenterar: Mineral sprit
Microfiber handdukar
Duplicolor svart primer
Duplicolor Chrome måla
Visa fler instruktioner
1

Strip någon gammal färg från objektet som målas med färgborttagningsmedel. Applicera färgborttagningsmedel och låt det dra in tills den gamla färgen börjar bubbla och den kan tas bort genom att skrapa med en plast skrapa eller genom att torka av den med en trasa. Använd gummihandskar och en respirator för säkerheten.
2

Sand delen med 220-grit sandpapper och därefter med 320-slippapper. Slipningen kommer att bidra till en stark vidhäftning när du använder primern och färgen.
3

Applicera en del av lacknafta till en trasa och torka sedan av ytan. Rengör delen du vill måla med lacknafta tills den är helt fri från slipdamm, olja och rester.
4

Spraya på ett lätt damning av svart Duplicolor primer till del. Håll burk ca 10 inches från ytan och använd en mjuk och tillbaka rörelse. Låt färgen torka i en minut eller så och sedan tillämpa 02:58 solida skikt primer. Låt primern torka i 10 till 15 minuter mellan lagren. När du är klar, låt primern torka i minst en timme.
5

Applicera en lätt damning av krom färgen till ytan. Låt färgen torka i några minuter. Applicera flera solida skikt, låt färgen torka i en timme mellan strykningarna. Håll burken 10 inches från den delen och använd en mjuk och tillbaka rörelse. Låt inte färgen bygga upp alltför mycket i ett område för att undvika rinningar.
6

Låt färgen torka i flera timmar och sedan torka bort eventuellt damm från färgen som är på ytan med en ren, luddfri mikrofiberduk handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91823.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.