De enklaste sätten att Vattentät en Jeep

Jeepar är, av naturen, bara delvis vattentät. På grund av det stora antalet löstagbara, löstagbara delar på Jeep Wranglers, dessa fordon har en tendens att läcka. Lyckligtvis finns det sätt att minimera mängden vatten som kommer in i din Jeep och små förändringar du kan göra för att minska de problem du har när vatten tränger in i din Jeep. Hard Top och dörrar

suffletten på en Jeep Wrangler är förmodligen den leakiest delen av fordonet. Den mjuka toppen är i huvudsak vinyl hålls samman med överlappande blixtlås och kardborreband. Även om det är relativt vattentätt när det lämnar fabriken, med tiden kommer det att slitas ut och börja läcka. Genom att ersätta din Wrangler sufflett med en hardtop och din halv-portar med full dörrar, kan du avsevärt minska den mängd vatten som kommer in i din Jeep.
Behåll din övre och dörrar

Ju mer du tar bort din Jeep topp och dörrar, desto mer slitage de kommer att utvecklas. Du bör se till att underhålla och förvara din jeep är löstagbara bitar. Om du ser att något börjar slitas ut, till exempel en kardborreknäppning, byt ut delen. Om en tätning börjar läcka, återförsluta den.

Du bör räkna med att ersätta din Jeep sufflett varje par år om du regelbundet tar uppifrån och ner. Om du verkligen vill undvika skador på toppen och förlänga livet fullt ut, lämnar toppen i en position så länge som möjligt. Du kan antingen lämna din topp upp eller lämna den ner och använda en speciellt framtagen lock för att skydda din Jeep från elementen när det inte används.
Bort mattor och avtappningspluggar

Mattan i din Jeep Wrangler är gjord för att komma ut, så knäppte det och ta bort den från Jeep. Detta sätt om vatten tränger in, vilket det oundvikligen kommer någon gång om du tar din topp utanför eller öppna ditt fönster, behöver du inte oroa dig för våt mattan. Det finns också gummi dräneringspluggar i brädorna i din Jeep. Pop dessa ut och allt vatten som kommer in i Jeep rinner tillbaka ut på marken.
Installerar Vattentät Alternativ

Du kan köpa eftermarknaden, vattentäta tillbehör och tillval för din Jeep. Vattentät klädslar kommer att kraftigt minska mängden fukt som suger in dina trasa platser om de råkar bli blöt och kan förhindra mögel bildas. Du kan också köpa en vattentät marin radio /CD-spelare som tål enstaka läckage och även fullt ut stormar regn med taket nere.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91898.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.