Hur Anpassa jobb Billack

En bil kan vara den stolthet och glädje av sin ägare. Många bil entusiaster spendera tusentals dollar uppgradera och anpassa sina bilar med specialiserade motorer, däck och tillägg. En av de senaste förfarandena oftast till en anpassad bil är, ironiskt nog, ser första någon: lack. Bilen ska inte målas förrän allt annat är klart att förebygga diskrepanser eller behovet av en gör. Anpassa en bils lack görs bäst med hjälp av en skräddarsy professionell, men du kan skapa ett konstverk på ditt fordon genom rätt förberedelser. Saker du behöver
Penna och pad
Maskeringstejp
maskeringspapper
Wax stripper
Paintbrush
Skyddsglasögon
Gummihandskar
Färgborttagningsmedel
uretanfärg
Målning verktyg
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken typ av design och färgsättning du vill. Besök auto visar för inspiration och prata med ägarna av bilar vars utformning du kanske vill efterlikna för att ta reda på vilka typer av färg de använde. Auto tidskrifter är en annan bra källa till inspiration.
2

Rita en skiss av din bil med ny lack som du vill. Du kan göra detta för hand eller så kan du använda programvara för att göra anpassad färg jobb. Håll tweaking det tills du är helt nöjd med hur det ser ut. Addera 3

Tvätta bilen för att ta bort smuts, fett eller skräp från chassit. Miljögifter kan förstöra en lack. Se till att bilen är helt torr och smuts-fritt vid färdigställandet.
4

Applicera maskeringstejp och maskeringspapper till delar av bilen som du inte vill påverkas av strippning och måla arbete, såsom fönster, däck, innanför dörrarna, etc.
5

Ansök strippa kemikalier till bilen för att ta bort den existerande vax och färg. Applicera vallaborttagningsmedel i enlighet med instruktionerna på behållaren. När vaxet tas bort, gäller färgborttagningsmedel på fordonet med hjälp av en borste och skölj sedan bort det efter det sätter i. Eftersom strippa föreningar kan vara starkt frätande, skall skyddsglasögon och handskar bäras för säkerheten.
6

Re-mask bilen för målning. Om din ursprungliga designen är bara för framför bilen, masken resten med tejp och maskeringspapper att se till att färgen inte sprids.
7

Anlita en professionell för målning eller använd målning materialforskning dig att tillämpa uretan färg blandas med en härdare. Detta kommer att ge din bil en slitstark, glansig finish. Efter att det torkat, gå vidare till nästa område. Du kan gå tillbaka för att lägga till detaljer som behövs senare. Oavsett om du behöver använda en spruta eller pensel beroende på storleken och detaljrikedom som behövs för det område du målar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91811.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.