Hur man kan öka en Volvos Boost

Känd för att vara i spetsen för bilsäkerhet, producerar Volvo rutinmässigt några av de bästa byggt och säkraste bilar som finns på marknaden idag. Tillsammans med en omfattande bakgrund inom design militära jetplan, är den svenska biltillverkaren också en stark anhängare av att utveckla en mängd högpresterande bilar, som syftar till en bred bas av konsumenter. Flera modeller i deras sortiment är hoppade upp versioner av sina vanliga sedaner och vagnar som sysselsätter fabriken inställda turboladdade motorer och andra uppgraderingar prestanda för att producera sådana fordon som den mäktiga Volvo S60 T6 edition, som bälten ut över 300 hästkrafter i lager trim. För dem som vill ändra sin turbo Volvo för ännu mer makt, kan en boost controller uppgradering stiga markant motoreffekt. Saker du behöver
Manual Boost Controller
Visa fler instruktioner
1

Säkra boost controller - använder de medföljande zip ties - skilt från alla rörliga delar, i ett lättillgängligt område.
2

Montera metallramen hulling placerade på ena sidan av regulatorn till det uppsving utlopp källan, nära turbon s kompressorhuset.
3 < p> Anslut den andra änden till Membrandosa inloppet ligger på turbinhjulet bostäder.
4

Vrid regulatorn ratten i pilens riktning för att justera laddtryck pounds per kvadrattum (PSI) nivåer efter dina önskemål .
5

Hit topp uppsving genom fullgasacceleration i syfte att erhålla en avläsning från Laddtrycksmätare, och ytterligare justera vredet som behövs för att nå önskad inställning
<. br> Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92187.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.