Hur man kan tänja en Tire att passa ett Rim

En sträckt däck är en som var för liten för att få plats på en särskild fälg. Med andra ord, är däcket smalare än den rekommenderade storleken noterat på fälgen för en korrekt passform. Men däck Många anpassad bil ägare stretch för att passa överdimensionerade fälgar. Det ger bilen ett anpassat utseende som är omöjligt att uppnå på annat sätt. Detta är en anpassad bil trick allmänhet avsedda för erfarna däck mounters. Saker du behöver
Däck och fälg (udda storlek) katalog tryckluft behållare och slang
bromsfett
Visa fler instruktioner
1

Montera däck på fälgen som vanligt. Skjut däckfälg genom däcket för hand så att däcksidorna är insidan av kransen kanterna. Använd däck strykjärn att driva väggarna upp och över kanten vid behov. Eller, om du har ett däck montering maskin, sätter fälgen och däcket i denna enhet att montera däcket.
2

bromsa fett på däcksidorna och runt kanten på ett liberalt sätt. Detta hjälper i den slutliga montering processen, vilket kräver en kraftfull luftström för att skjuta däcksidorna ut i en tätning med fälgen.
3

Anslut luftslangen från en trycklufts- kapseln till däckens munstycket. Med däcket satt på marken eller uppburen mellan två däck eller liknande föremål, släpper en tryckvåg av tryckluft i däcket. Denna luftström tvingar däcksidorna att flaxa ut, bildar tätning med däcket.
4

Pumpa däcken med tryckluft kapseln att slutföra däcket fästet. Detta kommer att utgöra tätning mellan sträckan däck och fälg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91847.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.