Hur du ändrar Boost på en 1984 300ZX Turbo

En del av den tredje generationens Z-serien, och den första att bära Nissan moniker (tidigare versioner var Datsun-badged), var 1984 300zx Turbo Edition en snygg, helt optioned två dörrar, bak-wheel-drive sport Coupe. Det var tillgängliga med ett urval av manuella eller automatiska växellådor. Den 300zx drevs av en 3,0-liters V-6 motor, stärkt av en medelstor T3 turbo vilket genererade 200 hästkrafter och 230 foot-pounds av vridmoment. Den Z31 motor presenterade en relativt låg 7,8-till-1 kompressionsförhållande som tillät 300zx att köra mer boost säkert, utan risk för tidig antändning. Saker du behöver
Manuell boost controller kit
Visa fler instruktioner
1

Anslut ena änden av det uppsving styrenheten till kompressorhuset utlopp källa. Använd den medföljande slangen kisel vakuum och zip-band för en säker anslutning.
2

Fäst den andra änden av regulatorn till 300zx: s avfall grindmanövreringsorganet inlopp, återigen med hjälp av medföljande vakuumslangen.

3

Fäst kontrollenheten (med zip-band) till kylaren mount, bort från värmeskölden, ligger över grenröret.
4

Vrid inställningsratten på styrenheten för att minska eller öka boost pounds per kvadrattum, eller psi, kommer din turbo producera. Den boost controller begränsar luftflödet in i avfallet grinden, vilket i sin tur kommer att förändra höga laddtryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92245.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.