Hur man lägger in ett litet block Chevy i en S10

Installera ett litet motorblock Chevrolet i en S10, huruvida en pickup eller en Blazer, presenterar så mycket möjligheter som det gör utmaningen. Den makalösa makt i förhållande till vikten av en liten lastbil utrustad med så mycket hästkrafter är spännande att köra, men samtidigt presenterar hantering överväganden som måste åtgärdas. Saker du behöver
S10 V8 headers
Kylfläkt Elektrisk
Low-profile
radiator
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna fläktkåpa från kärnan stöd, sedan bort både kylaren och kärnstöd från lastbilen, liksom huven. Radiatorn kan återanvändas, men det är att föredra att använda en högpresterande kylare som monteras mycket närmare kärnan stöd för avslutande frågor.
2

Montera motorns rubriker innan du försöker installera den i motorrummet. Beståndet V-8 rubriker inte passar. Köp avgassystem rubriker som kommer att dirigera närmare motorblocket än de normalt skulle.
3

Montera V-8 motor fästen på lastbilen, sänk sedan motorn på plats. Rikta in motorfästen med monteringshålen i motorblocket, och ingående axel i växellådan med motorns drivaxel, sedan skruva fast motorn på plats.
4

Route de nödvändiga bränsleledningar och kopplingar till motorn, och skruva avgassystem rubriker till avgassystemet. Bolt befintliga överföring på motorn. Om att använda en datorstyrd V-8 motor, installerar datorn i stället för S10: s gamla datorn och dra kablaget därefter.
5

Installera kärnstöd utrustad med låg profil radiator, sedan installera elektriska lågprofil fläkt i stället för V-8 motor mekaniska fläktar.
6

Dra kylarslangar och fyll kylaren och behållaren med kylvätska. Se till att motorn är fylld med olja. Motorn kommer att vara redo att starta när du har sett till att alla elektriska anslutningar har slutförts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92185.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.