Hur man gör Bil Monogram

Bil monogram är en charmig komplement till ett bröllop limousine och de ser bra ut på din bil året runt också. Dessa är helt enkelt brev-formade klistermärken, oftast dina initialer, som skärs ut ur ett självhäftande material. Dessa roliga monogram gäller var som helst på din bil och de kan skräddarsy hur du vill. Om du är intresserad av att göra dina egna monogram för din bil, det tar bara lite tid och ansträngning för att slutföra detta projekt. Saker du behöver
Brev stencil Pencil mall
eller magisk markör
självhäftande dekal papper
Exacto kniv
Visa fler instruktioner
1

spåra ut dina initialer med en brevmall på en bit självhäftande dekal papper med en blyerts eller tunna magisk markör. Gör linjerna tillräckligt mörk så de är lätta att följa.
2

Ta bort mallen och inspektera ditt arbete. Om du har överlappande linjer på dina brev, se till att du kommer att kunna enkelt följa de linjer du behöver för att klippa. Markera de linjer du kommer inte att skära (om det finns några) med ett "x".
3

Klipp breven ut genom att spåra längs linjer med en vass Exacto kniv. Följ linjerna noga och skär hela vägen till kanterna på varje korsande raden i varje brev.
4

Dra försiktigt bokstaven monogram från självhäftande dekal papper. Placera bokstäverna på sidan av fordonet och jämna ut breven, ta bort alla bubblor och luftfickor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91792.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.