Hur trimma din Greddy Profec B Spec 2

Den Greddy Profec B Spec II är en boost regulator avsedd för användning i turboladdade bilar . Enheten kan ange ett specifikt tryck inställning för turbo så att du inte överbelastar din motor med boost . När du har installerat Profec controller , måste du göra en del justeringar för att göra det kompatibelt med bilens motor och turbo setup. Enhetens LCD display gör det enkelt att konfigurera den på ett par minuter . Instruktioner
en

Ställ tryckenhet på överladdreglerenheten ska visas i pounds per kvadrattum. Tryck på SELECT- knappen på högra sidan av enheten . Tryck på knappen på vänster sida av enheten två gånger . Tryck på SELECT knappen en gång " PSI " visas på enhetens skärm .
2

Ställ laddtrycket genom att vrida inställningsratten på höger sida av enheten tills du nått önskad uppsving nivå . Tryck på SET igen för att bekräfta ändringen . Ställ in enhetens vinst , som används för att justera konsistensen av turbo s laddtrycket . Tryck på SET knappen tills " gain " inställningen visas på displayen . Vrid den inställda ratten tills du har uppnått önskad inställning . Tryck på SET knappen för att spara den .
3

sätta en gräns för det uppsving styrenheten så att turbon inte för mycket tryck på din motor . Tryck på set knappen fyra gånger i rad för att visa den aktuella gränsen . Vrid den inställda vredet till önskad trycknivå som du vill ha som högsta för turbo . Tryck på SET knappen igen för att spara och bekräfta ändringen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92058.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.