Hur man målar en bil med White Pearl

Pearl färg tillför en skimrande skimmer till din färg, vilket gör den färdiga produkten glittra och sticka ut från mängden. Måla en bil med vit pärla kräver några speciella blandning, men annars är det inte svårare än att måla med standard auto färg enligt Måla med Pearl, en auto-beskriver företaget i Denver, Colo Om du följer rätt process, kan du måla din bil med vit pärla på bara några timmar. Saker du behöver
Soap
Vatten
Handduk
240 grit sandpapper
320 grit sandpapper
Maskeringstejp
plast presenningar
allmänna ändamål spruta primer och White uretanfärg
sprutpistol och White pearl flingor eller pulver
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen noggrant med tvål och vatten. Du kan ta bilen genom en biltvätt för att bli av tjock smuts, men du kommer också att behöva tvätta den igen när du kommer hem. Små bitar av smuts och damm kan ansluta sig till bilen på enheten hem efter en biltvätt, så att du alltid måste ge bilen en snabb sekund tvätt i din uppfart.
2

Torka bilen med en ren handduk.
3

Sand några märkbara repor med 240 sandpapper. Om du inte sand ut repor, den nya pälsen kommer bara att ytterligare accent dessa ytskador.
4

Sand resten av bilens yttre ytor med 320-slippapper för att ta bort den befintliga glansig finish.

5

Skölj av bilen med en trädgårdsslang. Detta tar bort sandpapper damm och eventuella fibrer handduk från Steg 2.
6

Vänta tills bilen lufttorka. Använd inte en handduk för att torka bilen denna gång, eftersom det är den sista sköljningen före målning. Med hjälp av en handduk kan lämna bakom små fibrer som fastnat. Bilen kommer oftast lufttorka inom ca en timme.
7

Använd målartejp och plast presenningar för att täcka upp fönstren, dörrhandtag och andra objekt som du inte vill måla.

8

Applicera ett lager allmänt ändamål spruta primer. Även om du kan använda primer med en borste, en spray-kan av primer kommer att fungera bättre eftersom det inte finns någon risk för synliga penseldrag.
9

Fyll din färg pistol med vit uretanfärg. Lägg inte någon vit pärla till uretan auto måla ännu. Innan du lägger pärla, måste du täcka bilen med två basbeläggningar vanligt vit färg.
10

Spray bilen horisontellt med vita uretanfärg, hålla pistolen ca 18 inches från bilens yta.

11

Vänta 15 minuter och tillsätt sedan ett andra skikt, vilket rekommenderas av Monster Guide.
12

Mix vit pärla flingor eller pärla pulver i färg pistol. Pearl flingor och pulver kan köpas på många anpassade auto butiker eller på Internet. (Se Resurser.) Beroende på märke pearl flingor eller pulver du använder, kommer blandningsförhållandet variera. Alltid rådfråga förpackningen för att säkerställa en riktig pärla-till-paint-förhållande. Vid osäkerhet, välja en mindre pärla innehåll. Du kan alltid lägga till ett andra skikt av pärlan efter 15 minuter om den första beläggningen inte blänker nog, men du kan inte dra en alltför skimrande lager om du använt för många pearl flingor i din första coat.
13 < p> Spray bilens yta med pärla färgblandningen, och vänta minst 24 timmar för färgen att torka innan du tar bort målartejp och köra bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91827.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.