Briggs & Stratton 5 HP Motorspecifikationer

Briggs & Stratton har tillverkat högkvalitativa motorer för gräsklippare, snöslungor och anpassade racing sedan 1908 och är idag den största producenten av små bensinmotorer i världen. Briggs & Stratton har erbjudit 5 hästkrafter sedan introduktionen av Raptor, som var den primära motorn i företagets racing linjen tills den togs bort från produktionen under 1999 för att uppfylla nya miljökrav. Briggs & Stratton fortsätter traditionen av Raptor 5 hästkrafter modell med dess djur, 206 och Word Formel motorer racing. Motorstorlek

Briggs & Stratton Raptor motorn har ett hål mellan 2,56125 och 2,5625 inches och en stroke på 2,438 inches. Detta motsvarar en total cylindervolym på 12,48 cubic inches per motor cykel.

Mer moderna Briggs & Stratton 5 hästkrafter motorer har samma 12,48 cubic inches av motorns slagvolym, men nå den volymen av förskjutning med ett större hål och en kortare slaglängd. Den tillverkas idag Animal, 206 och World motorer Formula har ett hål mellan 2,6875 och 2,6885 inches och en stroke på 2,2 inches.
Kompressionsförhållande

ursprungliga Raptor serien motorer presenterade ett kompressionsförhållande - förhållandet mellan slaglängden till längden av förbränningskammaren - på 6,5 till 1. Trots sina kortare slag, modern Briggs & Stratton-motorer har även kortare förbränningsrum och därmed har högre kompression. Världen Formula har ett kompressionsförhållande på 9,5 till 1, har 206 ett kompressionsförhållande på 9 till 1, och djuret har ett kompressionsförhållande på 8,5 till 1.
Ignition Timing

Fabriken-specificerade optimala tändinställningen för Raptor motorn är 22 grader före övre av dödläget (BTDC). The Animal, är 206 och World motorer Formel fabrik konstruerad för en tändningen på 29 grader BTDC. Ändra sina Briggs & Stratton-motorer racing
Aftermarket Ändringar

Många användare att förbättra den, eller sträckan gränser, motorns prestanda. Om du köper en begagnad Briggs & Stratton motor, be säljaren om eventuella ändringar som har utförts och hur de kan påverka motorns prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92084.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.