Hur du anpassar din Honda Shadow Spirit 750

Honda Shadow 750 Spirit är en klassisk cykel med en V-twin motor, låg 25,7-tums sits och 21-tums framhjul. Cykeln levereras med ett antal standard tillbehör. Du kan få det skräddarsydda och lägga till funktioner och specifikationer som inte kommer i standardutförande. Ett antal Honda tillbehör kan läggas för att passa dina behov. Instruktioner
1

Gå till Honda Powersports sidan och välj 2009 Shadow Spirit 750 för att skräddarsy.
2

Välj färg bubblan att välja en färg för din Honda cykel. De tillgängliga alternativen för Honda Shadow Spirit 750 är svart, godis mörkröd, pearl svart /röd pinstripe och pärlvit /silver pinstripe.
3

Klicka på "Nästa".

4

Klicka "Ryggar, säten och bärare". Detta kommer att öppna en lista över tillbehör som du kan lägga till cykeln, såsom saddlebag liner set, krom stödhandtag eller krom ryggstöd med dyna. Priset för varje tillbehör kommer att anges bredvid den. För att lägga till den i din cykel, markerar du rutan bredvid den.
5

Klicka på "Läder" fliken och ange alla läder tillbehör du vill lägga till cykeln, till exempel läder påsydd , läder tank bälte eller läder touring väska.
6

Klicka på "Billet och Chrome"-fliken och lägg tillbehör som billet styret klämma, krom ljus bar eller krom huvudcylinder cap.
7

Klicka på "Övrigt" tillbehör fliken för att lägga till tillbehör såsom cykel täcka, digitalt ljudsystem, ljus bar ersättningslampa eller digitalt ljud monteringssats.
8

Klicka på "Nästa" att se det totala priset på cykeln och sammanfattning av de tillsatta specifikationerna. För att kontakta en lokal Honda återförsäljare för specifik prissättning, klicka på "Begär en offert".

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92024.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.