Hur stänger jag upp turbon i min Audi?

Slå upp laddtrycket på din Audis turbo kan göras genom att installera en anordning som kallas en boost controller. Denna enhet krokar upp till turboaggregatet system och ger dig möjlighet att justera mängden lufttrycket, eller öka, att turbon är att släcka. Från fabriken, kan mängden uppsving som matas sättas konservativt låg för att undvika långsiktiga skador på motorn och slitage. Många turbos är kapabla att sätta ut högre boost än vad som anges på fabriken med hjälp av en boost controller. Saker du behöver
Metric skiftnyckel uppsättning
Metric Hylsnyckelsats
Skalningslängd Tool Review eltejp
Visa fler instruktioner
1

Bestäm plats för boost controller i din Audi. Många boost controllers kommer med en instrumentpanel fäste som gör att du kan placera boost controller nära fabriksinstallerade kontrollpaneler i din bil.
2

Få tillgång till turboaggregatet, som ligger under din motor på huvudet av avgassystemet, genom att ta bort luften rutan och spolning material som är fäst vid den och motorns insugningsrör. Genom att ta bort dessa delar, kan du manipulera enkelt slangar och anslutningar på turbon som dikteras av din boost controller s ledningar instruktioner.
3

Lokalisera avgasslussventilen som är monterad på toppen av turbo montering. Detta är en U-formad enhet som styr hur mycket luft går in i och ut ur turbokompressor. Koppla loss alla slangar som fäster ventilen till turboaggregatet.
4

Anslut ställdon för din boost controller till wastegate frekvens ventilen. De specifika anslutningsinstruktioner varierar mellan modeller av boost controllers och modeller av Audi som är utrustade med turbos.
5

Anslut den ingående slangen för boost controller till turbon. Du kan använda befintliga slangar som är ansluten till inloppet av turbon att fästa den ingående slangen.
6

Kör ledningarna från boost controller s ställdon genom ett hål i din Audi brandvägg, som den barriär som sitter mellan motorrummet i din Audi och interiören. Det finns befintliga ledningar hål i brandväggen som du kan använda. Kör ledningarna till laddtrycksreglering enhet som du har monterat på insidan av din bil.
7

tillbaka luften rutan intag slangar och andra delar som du kanske har tagit bort för att få tillgång till turbon på din Audi, stäng huven.
8

Följ ledningar inriktning som beskrivs i bruksanvisningen för din specifika boost controller för att ansluta kabeln som kommer från motorrummet till laddtrycksstyrning själva enheten . Du kan behöva att skala isoleringen från ledarna med tråden strippa verktyg. Använd eltejp för att skydda och isolera eventuella nya anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92118.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.