Hur Baja en VW Bug

Turning en Volkswagen Beetle till en dune buggy är en av de äldsta hot-rod projekt fortfarande allmänt bedriver idag. Det sker ofta genom ägare av tidig modell, icke-restorable Skalbaggar. I allmänhet fordon års modeller från 1940-talet till 1960-talet inte används för detta ändamål, men 1970 modellerna är alla rättvist spel. Många av 1970-modellerna finns fortfarande i Texas och Arizona eftersom tillverkningen av Volkswagen Skalbaggar förskjutits till Mexiko efter 1970. Saker du behöver
tigersåg med metall sågblad
3/8-tums enhet socket som
Eftermarknad hjul försedda med snö eller smuts däck
Jack står
Automotive jack
Four -sätt breaker bar
Fjäderkompressor
Tung kedja från 4 stötdämpare Sida 2 lyftfjädrar Sida 2 fjädring kvarter
Visa fler instruktioner Review bort de skärmar, kofångare, och bagagelucka
1

Support Beetle på pallbockar, fortsätt sedan att ta bort fendrar, både fram och bak. De hålls på plats med ett antal bultar fästa dem på huvuddelen av bilen. Kapa kablarna till de främre och bakre ljus, behålla ledningarna, eftersom du kommer att omdirigera lamporna senare. På äldre bilar kan bultarna vara rostiga på plats. Använd tigersåg om du måste, men kom ihåg att fendrar på klassiska VW Skalbaggar som restorable kan säljas vidare för att hjälpa till att finansiera projektet.
2

bort stötfångarna genom unbolting dem från konsoler, både fram och bak. Behålla bra stötfångare, bara klippa dem om så behövs.
3

bort bakluckan genom att dra stiften från gångjärnen placerade på toppen av stammen.

Byt Hjul och däck, fjädring och avgassystem
4

Ta beståndet hjul och däck, behålla muttrarna
5

Byt nödvändiga upphängningskomponenter såsom chock absorbenter och fjädrar, väljer för längre fjädrar för att höja markfrigången av Beetle. För att ta bort fjädrarna, hålla dem på plats med den tunga kedjan för att förebygga olyckor, använd sedan våren kompressorn för att ta bort dem, sedan ersätta de gamla fjädrarna. Konsultera en professionell om du är obekant med våren borttagande och ersättande förfarande, eftersom det kan vara farligt. Om du tänker att upphäva indragningen, använd fjädring block på de bakre bladfjädrar och installera dem enligt tillverkarens anvisningar.
6

Använd tigersåg för att ta bort lager avgaser. Mät 5 inches från huvudet fläns och göra din del. Installera megafon avgaserna vid en 45-graders vinkel uppåt enligt tillverkarens anvisningar.
7

installera nya fälgar och däck, drag åt muttrarna och ta bort Beetle från domkraften.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92119.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.