Hur man gör en automatisk Seat

Att ha en riktigt beställnings bil innebär att allt är anpassad, inklusive inredningen. Bygga en egen sittplats kan verka som en svår uppgift, men om du har grundläggande svetsning färdigheter, använder rätt verktyg och ta din tid, kan jobbet göras. Saker du behöver
MIG svetsare
Kontakt cement
Limpistol
plåt broms
16-gauge plåt
Tin snips
Plasma cutter
Kartong
1-tums maskeringstejp
Märkpenna
Drill
Borrspetsar
2x1/8-in. platt stål
1 1/2x1/8-in. runt rör
2-in. tjockt ljus densitet skum
Slangar Bender
Slangar notcher
Level
40 - och 80-slippapper
slipblock
vinkelslip med sliprondellen
Visa fler instruktioner
1

Bygg en uppsättning flikar för ordet fästen. Ta platt stål och skär den på längden med vinkelslipen. De fästen bör ha tillräckligt med utrymme för bulten att gå in på golvet, samt rum för runt rör, så beroende på storleken på dina bultar fabrik sits, minst 2 1/2 inches. Borra sedan hål för fabriksmonterade bultarna och montera dem med monteringarna fabriken sätet i golvet.
2

Böj slangen så att den är i nivå med golvet och förbinder två av golvet fästen. Gör detta på varje våning fästet så att du hamnar med två hoop formar per sittplats. Tack-svetsa dem på plats. (En häftsvets är en liten svets som rymmer två stycken stål tillsammans, men är lätt att bryta om du behöver flytta något senare.) Addera 3

Anslut bågarna du just gjort med runda slangen. Detta kommer att ge dig en kvadratisk bas att montera stolen kroppen. Tack-svetsa bågar på plats liksom.
4

Skapa en mall av kartong för basen av din plats. Form det så att det konturer till din kropp utan också passar bilen. Fortsätt med detta i ryggen av sätet. Använd en plåtbit att göra ryggen och basen. Om du vill lägga till sidostöd, gör dem på mallen och markera var dina böjar behöver vara.
5

Överför din kartong mall till plåten, inklusive alla böja märken. Klipp ut det med hjälp av tenn snips eller plasma cutter.
6

Använda markeringarna du gjorde i steg 6 som en guide, böja plåten i plåt broms.
7

Tack-svetsa sittdynan på sätet. Placera den för användning i bilen - kom ihåg, du kommer att sitta i den, så gör det bekvämt. När du är säker med placeringen, avslut-svetsa hela sätet. (A slutliga svetsningen är din sista svets för materialet och bör vara en smidig, konsekvent svets som går runt skarven. En väl penetrerande svetsen kommer att ha värme varumärken och bör se ut som en bunt Dimes.)
8

Spray kontakt cement till både sits och 2-in. skum. När kontakten cementen blir klibbig, placera skummet på sitsen.
9

Använd en vinkelslip, då sandpapper på en slipkloss, att slipa skummet nedåt till önskad form. Ta sätena till en tapetserarverkstan att få sätena sydda och inslaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91648.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.