Custom Designa en bil

De tre grundläggande utseende elementen i en anpassad bildesign är hållning, färg /grafik och hjul /däck kombination. Var och en av dessa måste noga beaktas vid utformningen så att ett övergripande tema eller ton kan uppnås. Att helt enkelt lägga den senaste trick delar ibland räcker inte. Välja Hjul och däck

Börja med fälgar och däck. Större hjul och däck kommer att ha en inverkan på den totala rida höjd och måste väljas innan det kan fastställas hur mycket, om något, för att sänka bilen. Det viktiga är att fylla hjulhuset så mycket som möjligt. Det finns några mekaniska begränsningar som skall iakttas. Den unibody konstruktion av bilar i dag hindrar användningen av badkar (överdimensionerade ersättare hjulhusen) för att få mer utrymme för överdimensionerade däck. En tum eller två läggas bredden är alla extra utrymme du har, och se till att du använder fabriken offset.

En fullständig restaurering designen kommer att behöva använda original storlekar av däck och hjul fabriken. Däremot består en anpassad design ofta av eftermarknaden hjul och olika däck diameter. Enkelt uttryckt har en låg-ryttare en typ av hjul, har en hot rod annan och en gata maskin har en annan. TireRack.com har ett hjul och däck väljare som gör att du kan se hur hjulet och däcket ser ut på din bil (se "resurser").
Stance

Efter du har valt fälgar och däck som passar in i temat /tonen i din design, kan du avgöra hur mycket för att sänka. Precis som med hjul och däck, är mängden av markfrigången minskningen till stor del bestäms av det övergripande temat på bilen. En låg-ryttare är oftast sänks med luft suspensioner för högsta tillåtna droppe. Men hot rods och maskiner gatan sänks med fjädrar för att uppnå ett visst utseende. Här är där personlig smak kommer in

Eibach är en väl ansedd tillverkare av sänkningsfjädrar och har applikationer för nästan alla bilar. Den Eibach Proline Kit levereras med fjädrar som sänker bilen lite och behålla nästan fabriken rida kvalitet. Om du behöver en mer aggressiv droppe, kan de Sportline Kits sänka så mycket som 2 inches.

TireRack.com också har en suspension väljare som gör att du kan se hur din bil kommer att titta på olika Körhöjder, med olika däckdimensioner.
Grafik och Måla

jobb Amatör färg och dåligt genomtänkt grafik kan förstöra en konstruktion. Ta din tid här för att välja en bild eller färg system som passar det övergripande temat och bilden du vill projicera. Detta skulle kunna vara en enkel som rand kit eller så komplicerat som en egen väggmålning.

Flera grafik butiker finns på nätet som kan sänka din design. Houseofkolor.com, till exempel, har en snygg design program som låter dig se vad bilen kommer att se ut med olika färg och grafik (se "resurser").

För beställnings måla arbete, fråga på bilshows och gruppen sammankomster för att hitta en butik eller artist i ditt område som gör arbete av hög kvalitet. Var beredd, kan en kvalitet anpassad färg jobb kosta tusentals. Stora kedja kollision reparationsverkstäder kommer förmodligen inte passa räkningen här om du vill ha en grundläggande måla som en bas för grafik. Även då kommer du att spendera mycket tid detaljer och utjämning för att få slut precis rätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91683.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.