Så installerar du Lights Fordon Strobe

Du kan installera strobe lampor - allt från de liknar disco ljus till dem ovanpå utryckningsfordon - till insidan eller på utsidan av din bil, beroende på din purposes.The faktisk installation och ledningsdragning förfaranden är enkla, men inte borra hål i din bil eller tråd elektriska kretsar innan hört en erfaren mekaniker, för att få bästa resultat och för att garantera din säkerhet. Saker du behöver
Borr 12-gauge AWG kabel
Skruvar
Skruvmejsel
Charge manöverkontakt
In-line säkring
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Markera de platser i eller utanför bilen, där du vill installera din strobe lampor. Om du installerar strobe lampor under bilen, för bästa resultat, höja bilen på en pallbock. I samtliga fall måste du borra hål på platsen för installationen, så se till att dessa platser är borta från områden där strobe lampor kan få lätt skadas eller vrickat. Undvik särskilt varma områden i din bil, undvik områden med rörliga delar, och undvika områden nära elledningar.
2

Borra hål i de nödvändiga delarna av ditt fordon. Var noga med att använda en borr med en diameter något mindre än diametern på skruvarna som tillhandahålls av blixtljus tillverkaren. Följ tillverkarens instruktioner för att montera dina lampor på dessa platser. Du kan behöva att gänga större lampor motagefästena och använda skruvar för att fästa fästen för din bil. Mindre ljusinstallation är helt enkelt en fråga om skruvar genom lamporna, och sedan skruvar genom hålen i din bil.
3

Montera en strömbrytare laddning kontroll, med hjälp av kardborreband eller sugkoppar, på instrumentpanelen. Switchen gör att du kan växla dina strobe lampor på och av.
4

Koppla din bil batteriet innan du börjar kabeldragning. Anslut laddningsregulatorn till strobe lampor, med 12-gauge AWG-kabel. Om du ansluter till yttre laddning ljus, kommer du behöver för att klara 12-gauge AWG-kabel genom befintliga hål i brandväggen i din bil (mur som skiljer inre utrymmet från motorn) för att ansluta den till dina sladdar strobe ljus.

5

Anslut den positiva polen på din strobe lampor till en in-line säkring, användning av 12-gauge AWG-kabel. Anslut in-line säkring, användning av 12-gauge AWG-kabel, till den positiva polen på bilbatteriet och anslut både negativa och jord kablar på 12-gauge AWG-kabel till minuspolen på bilbatteriet.

6

Anslut ditt bilbatteri. Din stroboskop installationen är klar. Du kan nu växla dina lampor på och av när bilen är igång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92166.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.