Hur man Möblera en VW Van

Vi har alla sett den stereotypa Volkswagen van dekorerad i levande blommiga tryck och peace sign omfattas stötfångare. Dessa skåpbilar har blivit något ikoniska, dyker upp i filmer som Austin Powers och sitcoms tv Like That 70: s Show. För vissa längdskidåkning resenärer, har VW skåpbilar fungerat även som tillfälliga bostäder. Inredning insidan av en VW skåpbil kan vara lika kreativ som utsidan. Det finns inget etablerat sätt för inredning, som din van ska fungera för dina individuella syften: Men det finns några idéer som du kommer att vilja ha i åtanke, om du skjuter för traditionell överklagande. Saker du behöver
Couch
Överdrag
Gardiner
Skåp
Rug
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Rensa allt ut på baksidan av din Volkswagen skåpbil. De flesta som väljer att möblera sina skåpbilar lämnar endast förarstolen och passagerarstolen intakt, samtidigt som du tar bort allt annat. Använd en skiftnyckel för att ta bort baksäten och förvara dem på en torr plats, om du planerar att hålla dem.
2

Hitta en soffa. Det är inte nödvändigt att köpa helt nya möbler för din VW van. En sliten soffa kommer faktiskt passar den traditionella temat mycket mer effektivt än en ny. Använd ett måttband för att bestämma längden på din van från framstolarna till bakdörrarna. Välj en soffa som passar bekvämt i ena sidan av van. Använd ett överdrag på soffan för enkel rengöring.
3

Lägg till lite förvaring. Om du planerar att ta din VW van på långa resor, är förvaring ett måste. Använd gamla skåp från ett kök eller bad och bifoga dem till van väggen mittemot soffan. Fäst skåp med skruvar för stabilitet. Lagra konserver och nonperishable föremål i skåpen medan resor. Om skåpen är stora nog, använd dem för att lagra sovsäckar och campingutrustning.
4

Lägg några extrafunktioner. Gör din VW van känns hemtrevlig med gardiner och en throw matta. Om du planerar att sova i bilen, dra för gardinerna stängda på natten för att blockera ut överflödigt ljus. Att göra detta kommer att lägga lite extra isolering också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91906.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.