Hur man gör en turbo Louder

Processen för att göra din turbo högljudda förändringar från bil till bil och modell till modell. Du måste gå in i din turbo systemet, ReWire ett par saker här och där --- det beror på vilken typ av bil du har. Göra de turbo högre i en Ford pickup kommer att vara annorlunda från att turbon starkare i en Toyota Camry. Eftersom detta är fallet, kan du alltid välja en generisk metod att använda en turbo Whistler på ljuddämparen för att göra dina starkare billjud. Dessa turbo Whistlers kommer i generiska storlekar som passar alla ljuddämpare tips, men du kan också hitta några speciellt framtagen för din bilmodell. Saker du behöver
Turbo whistler
Grundläggande verktyg (skiftnyckel, skruvmejsel)
Visa fler instruktioner
1

gå till en auto body shop och fråga vilken typ av turbo Whistlers den har. Om den inte har någon i lager, kan de flesta ställen beställa en för dig. Du kan också gå online och söka efter turbo Whistlers.
2

Beställ turbo whistler som du vill ha för din bil. Om du har en populär modell bil (Honda, Toyota, etc.), kommer du att kunna hitta en turbo whistler speciellt framtagen för din bil. Om inte, de generiska modellerna få jobbet gjort.
3

Bifoga din turbo Whistler till slutet av din ljuddämpare. Whistler går inuti din ljuddämpare och fäster ljuddämparen med en grundläggande klämma. Klämman är antingen fast med en skiftnyckel eller en skruvmejsel. Whistler kommer i huvudsak att vara osynlig för de flesta människor.
4

Se till whistler tätt kläms till ljuddämparen då och då. Det är osannolikt att det kommer att ramla av, men det är möjligt att det kan lossna om du kör genom svår terräng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92164.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.