Hur man målar en Trans Am

Trans entusiaster ofta funderar på att återställa sin bil med färg gjord för att matcha den ursprungliga färgen på fordonet. Som med någon bil, rätt att förbereda Trans Am: s yta och applicera färgen är nyckeln till en framgångsrik auto paint jobb. Ta din tid och inte snåla på arbetskraft eller material för att få färgen jobbet du vill ha för din bil. Saker du behöver
Sandpapper
spackel
Plastskrapa
rena dukar
putstrasa
Jordkabel
Maskeringstejp, papper, plast
måla pistol
Luftkompressor
Primer
Bottenfärg
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

Sand bilen, kväll ut ojämnheter och avlägsna klarlack eller glans på den gamla finish. Grundligt sand hela Trans Am i en cirkulär rörelse, börjar med medium grit sandpapper och slutar med fint grus för att ta bort alla repor. Använd inte för mycket tryck, särskilt med mediet sandpapper eftersom detta kan orsaka djupare repad som kan vara svåra att få bort.
2

Fyll alla urgröpningar och skråmor på ytan med spackel, formad att passa med en skrapa och något högre än den omgivande ytan. Låt fyllmaterialen torka och slipa spackel med fint slippapper för att passa ytan av fordonet.
3

Torka ytan ren med rena dukar och ge den en sista torka ner med putstrasa. Maskera alla områden på bilen som du inte vill målas med maskeringstejp och papper eller plast. Jorda chassi Trans Am till ett jordat föremål på golvet för att ladda ur den statiska elektricitet som kan orsaka dammpartiklar fastnar på ytan.
4

Applicera primer i ett tunt skikt över ytan av bilen med färgen pistol ansluten till kompressorn. Använd långsam, stadig och överlappande rörelser med vapnet för en ännu primerbeläggning och undanröja körningar eller dropp. Låt primern torka helt per tillverkarens anvisningar och sedan inspektera ytan. Slipa försiktigt ner några droppar eller områden som är ojämna på ytan. Torka bilen med putstrasa igen och tillämpa en annan jacka. Låt torka helt innan du fortsätter.
5

Applicera din bas färg i ett tunt skikt över ytan på bilen. Använd långsam, stadig och överlappande rörelser med vapnet för en jämn beläggning och att eliminera körningar eller dropp. Låt första lagret torka helt per tillverkarens anvisningar och sedan inspektera ytan. Slipa försiktigt ner några droppar eller områden som är ojämna på ytan. Torka bilen med putstrasa igen och applicera ytterligare ett lager av basfärgen. Upprepa detta steg så många gånger som behövs för de rockar som du vill. Låt torka helt innan du fortsätter.
6

Applicera ett vått lager klarlack över ytan av bilen. Använd långsam, stadig och överlappande rörelser med vapnet för en jämn beläggning och att eliminera körningar eller dropp. Låt första lagret torka helt per tillverkarens anvisningar och sedan inspektera ytan. Slipa försiktigt ner några droppar eller områden som är ojämna på ytan. Torka bilen med putstrasa igen och applicera fler lager av klarlack som önskas, vilket gör att klarlack för att torka och slipa lätt mellan strykningarna. Många konstnärer föredrar mutiple klarlacker för finish som skydd. Din Trans Am är nu redo att poleras upp och returresa Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92117.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.