Vad är Car Body Filler ?

Används i praktiskt taget varje typ av karosseri som kan göras , är kroppen filler en viktig del av det hot rod universum . I motsats till vad en mekaniker skulle säga , plåtslagerier använder exakt samma typer av fyllnadsmedel som är tillgängliga för alla. Polyester /Plast

Going av generiska varumärket Bondo är polyester spackel en tvådelad förening som använder en katalysator för att kemiskt härda klibbiga goo i skopan till en hård , tåligt plast . < br >
Ansökningar om Plastic Filler

Plast fyllmedel används i praktiskt taget varje karossen ansökan från kollision reparationsarbeten till jobb fabriken prep .
< br > Fördelar med plast Filler

Plastic filler ger en slät , hård substrat för primern att hålla sig till och gör att även en nybörjare bodyman att täcka fläckar i en bils metallslöjd före målning .
< br >
metallfyllmedel

sällan används , har tekniken att använda smält bly för att fylla i fogarna och håligheter mellan paneler funnits så länge som bilen . Med sin låga smältpunkt , låg viskositet vid temperatur och hög formbarhet när hårdnat gör blylod ett perfekt fyllnadsmedel för den anpassade bilen artist .
Varningar

Plastic filler bör aldrig användas för att fylla rost hål eller större fel kropp .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91679.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.