Hur man bygger Jeep Doors

Om du har en Jeep Wrangler en sak du vet om är accessorizing. Det finns en miljon och ett tillbehör, kit och modifieringar som kan göras till en jeep. Nedan finns några instruktioner om hur man bygger egna dörrar för din Jeep. Saker du behöver
3/4 "Stålrör
Diamond plattan
sticksåg eller Plasma Cutter
svetsare (Preferred) katalog Skrot Stock dörrar
Visa fler instruktioner

1

Det första du kommer att behöva är frame. Börja med att skapa en mall för dörröppningen. Det enklaste är att ha dina dörrar skroten till hands. Ta din stålrör och böja den för att forma för att skapa den yttre ramen av dörren. Långsam och stadig med röret Bender, ständigt kontrollera ditt arbete mot skräppost varvet dörren och jeep dörr hålighet.
2

Starta upptill framsidan där gångjärnen och sedan forma botten och bak sida. Avsluta toppen och gå med de två ändarna tillsammans. Jag föreslår att du svetsa dem. Du bör kunna göra allt med en 8 "del av 3/4 tum av röret. Använd ditt första bildrutan som mall för din andra.
3

Nästa välja vilken typ av design du vill skära i diamant plattan. Om din en nybörjare skulle jag inte bli alltför galet. Sticksågar göra susen, men en plasma cutter gör snabbt arbete av diamantplattan. mmmmm, mmmmm, .. som en varm kniv genom smör.
4

Skapa en mall för din design och klipp ut din form. Kom ihåg, du behöver en plats för dörrhandtaget. Dörrhandtag och gångjärn måste rada upp exakt. Kontrollera och dubbelkolla ditt arbete. Använd ditt skrot dörr till hjälplinje upp det exakt.
5

också, hur kommer ni att fästa diamantplattan till dörrkarmen? Om du ska bulten eller niten till den ram du måste lämna tillräckligt med material gör det. Jag skulle inte föreslå det dock. (Kan lika gärna kasta diamantplattan och använda plywood.) Jag föreslår svetsa ihop. Det kommer att ge den stabilitet den behöver samt tillägga att professionellt utseende.
6

Upprepa för den andra sidan. Tänk på vilken sida du arbetar på. Meningslöst att skära bokstäver i diamantplattan om bara passagerarna inuti Jeep kan läsa dem.
7

Nästa installera gångjärnen. Regelbundna lager Jeep gångjärnen kommer att fungera fint. Bara bult eller svetsa dem på plats, med början i toppen och sedan ner. Kontrollera att den bakre av dörren är tillräckligt nära för dörren spärren att nå.
8

Slutligen installera dörrhandtag och lås. Baserat på mätningarna från skrot dörren, handtag beståndet dörren ska passa rätt i. Se till att spärrarna laguppställningen. Användning Du Skrot dörr som modell.
9

Det är allt! Gå ut på gatorna och bli avundade av ditt block. Oavsett om du ska till tara upp banorna eller kryssning till hörnet för att plocka upp lite mjölk, kommer du att göra det med stil. Känn dig fri att kolla in länkarna nedan för mer information om Jeep dörrar och tillbehör. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91642.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.