Hur att designa din egen bil Stripes

Det finns inget som att köra ner en väg att känna din bil är en av ett slag. Om du älskar uppmärksamheten bilen kommer och du vill flexa dina kreativa muskler, designa dina egna ränder ytterligare anpassar din metall bebis. Online företag erbjuder tusentals alternativ och låter dig välja färg, form och storlek. Kostnaden för din nya anpassade bil ränder kan variera från $ 46,95 till $ 110, beroende på komplexiteten och storleken på dina ränder. Instruktioner
1

Gå till webbsajter som Stripeman och Wild Stripe (se Resurser) för att komma igång. Klicka på "car stripes" eller en liknande lydelse titel på hemsidan för det företag du väljer. Några andra populära rubriken titlar inkluderar "fordon stripes", "Racing Stripes" och "striping".
2

Klicka på bredden och stil av rand du vill. Style finns allt från belysning bultar till enkel-, dubbel eller trippel racing ränder. De flesta företag erbjuder flera sidor av alternativ, så bli inte avskräckt om du inte ser en mall du gillar på första sidan. Addera 3

Välj längden. Anpassad rand priset är baserat på längden, så anser den extra kostnaden innan du väljer en rand längd som omsluter hela din bil.
4

Välj stripe färg eller färger. Tänk på färgen på din bil innan du väljer. En marinblå rand på en svart bil, till exempel, inte kommer att vara mycket synlig. Vissa företag kan du välja olika färger för varje rad i en trippel eller dubbel rand. Färger som är alltför lika varandra, såsom gräs och lime grön, kan tyckas annorlunda på datorn men kan synas som en och samma färg på din bil. Gör dina ränder sticker ut genom att välja färger som kontrasterar kraftigt med din bil färg och varandra.
5

Ange dina betalningsuppgifter och vänta på en bekräftelse. Bekräftelsen innehåller typiskt ett bevis kopia av din beställning, så dubbelkolla att säkerställa noggrannhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91904.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.