Lägga Accent Dekaler till din bil

Accent dekaler uttrycka din personlighet och samtidigt förbättra stilen och utseendet på din bil. En enkel vinyl accent dekal kan tillämpas av vem som helst, men mer komplicerade accent designer, om du inte har haft mycket erfarenhet med bil grafik, kräver forskning och praktik. Saker du behöver
Tvål och vatten
vinyldekaler accent
Måttband
Maskeringstejp (tillval) sälja Grease penna
göra gummiskrapa
Sock torktumlare
Blow eller värmepistol (tillval) katalog Isopropylalkohol
luddfri trasa
Visa fler instruktioner
Installation
1 Ta bort all smuts på bilen.

Rengör dekalen området på bilen med tvål och vatten. Använd inte en rengöringslösning eller din vinyl dekal får inte binda ordentligt på ytan av bilen. Låt lufttorka.
2 Vid tillämpning av en mindre accent, det spelar ingen roll när du startar det.

För stora accent dekaler, börja längst bak i fordonet och arbeta dig framåt. Gör eventuella överlappningar en åttondels tum.
3 Undvik dörrhandtag och luckor.

Mät din accent dekal. Markera med ett fett penna eller remsor av målartejp exakt det område där vinyl dekal accent kommer att gå. Säkra vinyl dekal med maskeringstejp på endast ena sidan, skapar ett gångjärn.
4 Tätning bandet med fingret.

Kör maskeringstejp hela och exakta längd vinyl accent dekalen. Låt inte tejpen att sträcka sig över kanten på bilden.
5 Lyft accent dekalen försiktigt eller det kan dra loss från ytan av bilen.

Lyft den andra änden av den grafiska accent dekalen upp och ta bort papperet uppbackning, med början i någon untaped hörn. Låt inte den dekalen röra vid ytan på bilen ännu.
6 En socka skyddar din billack från repor.

Med en gummiskrapa insvept i en strumpa, säkra kanten av vinyl Dekaler till fordonet strax under den tejpade kanten. Stoppa och starta igen, lyfta upp på den grafiska Om dekalen börjar rynka, eller du kunde skrynklar accent dekalen.
7 Ta din tid när du ansöker accent dekaler.

Håll untaped änden av den grafiska accent dekalen med ett litet dopp i tidningen. Lätta på vinyldekal på ytan av bilen, med hjälp av skrapan vid en 45-graders vinkel.
8 Heat strtches vinylen.

Uppfyller kurvor genom att dra och sträcka accent dekalen försiktigt. Håll accent dekalen spända och tillämpa en åttondels tum av grafiken på en gång med hjälp av en gummiskrapa i en övergripande rörelse. Applicera värme med ett slag torrare eller värmepistol inställd på en låg nivå vid behov.
9 A 90-graders vinkel.

Använd en 90-graders vinkel när täcker över fördjupningar. Ta tag i skrapan horisontellt kila vinyl i fördjupningen.
10 Popping luftbubblor kan lämna synliga slitsar i accent dekalen senare.

Kör skrapan horisontellt och vertikalt över vinyldekal. Ta bort luftbubblor med hörnet av skrapan, med början från bubblan utåt mot kanten av vinyl.
11 Vassa föremål kan repa din färg.

Ta bort maskeringstejpen. Börja i ett hörn av den pre-mask tejp. Dra pre-mask tejp långsamt i en vinkel. Håll bandet nära ytan av bilen eller den grafiska accent dekalen kunde dra bort. Använd aldrig en kniv eller ett vasst föremål för att bända upp pre-masken. Använd nageln eller gummiskrapa.
12 Lint kan orsaka vidhäftningsproblem för accent dekaler.

Avlägsna målartejp eller fett guider penna. Använd isopropylalkohol och en luddfri trasa bort några rader fett penna. Gnugga inte över accent dekal med alkoholen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91941.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.