Hur gör jag en Jeep Wranger TJ Look Cool?

En av fördelarna med att köpa en Jeep TJ Wrangler är att du kan hitta massor av eftermarknaden alternativ speciellt gjorda för fordonet. Dessa alternativ kan förbättra utseendet och prestanda tills båda uppfyller dina specifikationer, och många faktiskt förbättra både samtidigt. Den enda begränsningen för hur cool din Jeep TJ Wrangler kan se är hur mycket pengar du vill spendera på det. Instruktioner
1

Utarbeta en plan för att ändra din Jeep utseende. Mycket av vad som utgör "cool" är personliga åsikt och smak, så räkna ut vilken typ av utseende du vill. Kolla in olika kroppsbyggnad och stilar hobby, eftersom vad du vill göra med din Jeep spelar en stor roll i vilka ändringar du gör till sitt utseende. Exempelvis trail jeepar har olika modifieringar än Mudders eller sökrobotar vagga. Ta din tid att forska stilar, funktion och delar för att se till att du vet vad du vill ha innan du börjar köpa,. Slumpartat inköp kommer snabbt ha din Jeep ser ut som en transformator gått snett
2

Uppgradera dina däck och fälgar. Ett av de snabbaste och mest märkbara förändringar du kan göra för att din TJ Wrangler utseende handlar om att ersätta fabriken däck och fälgar med off-road däck och skräddarsydda fälgar. Det finns massor av olika alternativ att välja mellan, kom bara ihåg att om du kan behöva lyfta din Jeep att passa några av de större däckdimensioner. Addera 3

Välj ett lyft för din Jeep. Lift kit är ett av de mest populära ändringar gjorda till Jeep Wrangler. Lägga till en lift kit kan göra antingen en subtil höjd förändring för att passa större däck eller lyfta Jeep flera meter upp i luften, Monster-Jeep stil. Vad du vill göra med din Jeep kommer att avgöra vilken typ av lyft du väljer, samt personliga preferenser. Hissar är tillgängliga från ett antal olika tillverkare och några off road butiker också anpassade bygga dem.
4

Byt ut dina stötfångare. Du kan lägga till en pensel vakt, vinsch och stötfångare röret till din Jeep, bland andra alternativ. Återigen, är stilen frivilligt och så är färgen. Eftermarknaden stötfångare tenderar att se mycket kallare än beståndet TJ: s platta black metal torg med feta plast ändar.

Du kan också ersätta plast bitar, såsom speglar, med krom eller metall och kära för att matcha stötfångarna och ge din Jeep en koordinerad look.
5

Byt ut dina fendrar. Det finns förvånansvärt många fender stilar tillgängliga för TJ. Nya fendrar kommer att klara av större storlek däck och eliminera däck skrubbning. Däck skrubbning uppstår när däcket gnuggar flaket medan fordonet är i rörelse eller svarvning. Tube fendrar är ett populärt val.
6

Lägg lampor. Du kan lägga till extra off-road lampor till din stötfångare, samt lägga till en ljus bar på dina störtbågar. Kom bara ihåg att det inte är lagligt att använda dessa extra lampor på vanliga vägar.
7

Anpassa din inredning. Ersätt era platser med egna stolar och ändra din instrumentpanel utseende till färg koordinat med det nya temat. Diamant plätering en instrumentpanel är ett sätt att få det att se unik.
8

har en anpassad färg jobb eller wrap sätta på din TJ. Måla jobb begränsas endast av din fantasi, och kamouflage kroppsinpackningar är ofta populärt för terränggående fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91882.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.