Hur man uppgraderar Volvos

Volvo har länge förknippats med säkerhet, tillförlitlighet och komfort. De är verkligen värt attribut, men det är också möjligt att uppgradera Volvo att hantera bättre, accelererar snabbare och ser bättre ut, oavsett om det är en vintage P1800 coupe eller en aktuell V70. Följande artikel behandlar förslag på hur du uppgraderar din Volvo, men täcker inte detaljerna i hur man utför varje uppgradering, eftersom processen är olika för varje modell. Konsultera en verkstad handbok för detaljerade instruktioner om varje uppgradering för just din modell av Volvo. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Tillgång till Volvo prestanda kataloger eller delar prestanda
verkstadshandbok för din specifika modell av Volvo
Visa fler instruktioner
1

Installera lättare och starkare hjul prestanda och bredare, klibbigare däck som ger mer grepp i hörnen. För att installera dessa, helt enkelt Lyft bilen och ta bort hjulen med en rörtång. Installera om nya fälgar och däck. Låt bilen tillbaka ner på marken.
2

Installera fastare sport chocker från ett företag som Koni eller Bilstein som kommer att minska krängning och göra bilen mer flexibel. Para chocker med styvare och lägre fjädrar för att minska onödig kroppsrörelse, bättre kontroll krängning och lägre tyngdpunkt.
3

Byt lager krängningshämmare med större diameter anti -störtbågar. Vissa Volvobilar kom inte med en bakre krängningshämmare, så att installera en uppsättning av större staplar från ett företag som IPD är ett sätt att eliminera överdriven krängning och göra din bil känns mycket mer planteras vid kurvtagning.

4

Uppgradera motorns ECU (elektronisk kontrollenhet) på moderna Volvobilar med en som har mer aggressiv gnista och kurvor bränsle för en effektökning. På äldre modeller, uppgradera tändsystem för mer effektiv antändning av bränsle och luft.
5

Byt restriktiva fabriken avgaser med en större diameter system som kommer att evakuera förbrukade gaser snabbare. På nya bilar, använder ett system som går från katalysatorn tillbaka och på äldre bilar installerar en rubrik och en full, fritt flöde avgaserna för en effektökning. Turboladdade Volvobilar i särskild nytta av en större diameter avgaser.
6

Installera en större eller mindre restriktiv kall luft intag. Beroende på modell av Volvo du äger, effektförstärkningen från ett bättre intag system kan vara betydande.
7

Uppgradera interiören med bättre stärkt sportstolar från Recaro, Sparco eller ett liknande företag. Återmontera vredet stock skift och pedaler med eftermarknaden objekt.
8

Uppgradera utsidan med ett bodykit, subtilt bakskärm, eller större frontspoilern. Har en professionell body shop färg matchar satsen till färgen på din bil och få butiken professionellt installera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91714.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.