Installationsinstruktioner för LED-lampor i en bil

LED (Light Emitting Diode) ljus används alltmer i bilar idag inte bara för att ge bekvämlighet belysning, men också att låta ägarna att skräddarsy sina fordon för att få de exakta innerbelysningen effekter att de lust. Medan de flesta bilägare är nöjda med en bil som får dem från plats till plats, med tillräcklig invändig belysning och kanske en kaffe mugghållare, många av oss önskar mer sofistikerade belysning som vi kan placera vart vi vill och slå på efter behag. LED-lampor tillfredsställa detta behov. Saker du behöver
LED-lampor
Skruvar
Skruvmejsel
Borr
12-gauge AWG kabel
Manöverställare
Visa fler instruktioner

1

Markera de platser i bilen där du vill installera LED-lampor. Du kan installera dem var du vill ha ytterligare belysning, men se till att de inte kommer att försämra din sikt över vägen eller vara störande. Placera dem där de inte lätt kan sparkas eller trasig, eller på annat sätt förflyttas. Medan större LED-lampor kommer med fästen för montering, i allmänhet, de som du ska installera på insidan av din bil är mindre versioner.
2

Borra hål i de fläckar som du har markerat, att se till att borrkronan är något mindre i diameter än skruvarna du kommer att använda för att installera ditt ljus.
3

Följ tillverkarens instruktioner för att fästa de LED-lampor till de hål som du borrade. Du kommer att behöva tråd skruvar genom de lätta matcher och sätter dem på bilen med hjälp av en skruvmejsel.
4

Använd 12-gauge AWG-kabel för att ansluta LED-lampor till omkopplaren, vilket gör att dig att aktivera belysningen på och av efter behag. Välj en lämplig plats på eller strax under instrumentbrädan att montera brytaren och montera den antingen med skruvar, kardborrband eller andra medel som tillhandahålls av tillverkaren.
5

Anslut brytaren till bilbatteriet genom att den 12-gauge AWG-kabel genom hål som redan finns i brandväggen för ditt samtal.
6

Anslut "jordkabeln" av LED-lampor till ett jordat källa. Gör detta genom att fästa en elektrisk tråd från lamporna till en ren metall del av karossen, eller anslut till den negativa polen på batteriet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92171.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.