Hur sänka en Ford Ranger Med 18s

Installera sänkningsfjädrar på framsidan och blockerar på bakvagnen av Ford Ranger utrustad med 18-tums hjul är det mest effektiva och ekonomiska sättet att minska markfrigången på din Ranger två- hjulsdrift pickup. Installera upphängningssats tar lite mindre än en eftermiddag att åstadkomma, och kräver lite mer än vanliga handverktyg för att slutföra. Större hjul såsom 18-tums fälgar har ingen effekt på sänkningen av lastbilen när använder fjädrar och block. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
rörtång
1/2 tums hylsa som
Bakvagn blocket kit
Fjäderkompressor Tool Review våren Framvagn sänkning kit
Visa fler instruktioner
Installera det bakre Sänkning Blocks
1

Palla upp trucken och stödja ramen med pallbockar. Var säker på att trucken inte kan rocka eller gunga under installationen av fjädrings kitt. Använd rörtång att ta bort hjulen och däck från lastbilen, sedan ställa dem ur vägen.
2

Placera domkraften under bakaxeln på lastbilen, och sedan ta bort de bojor som håller fast axeln till bladfjädern med uttaget set. De schacklar är fästa vid en monteringsplatta under bladfjädern med fyra muttrar. Den övre delen av bygeln är fäst över toppen av axeln axeln. Kasta de gamla bojor. Suspensionen blocket Satsen innehåller bojor och nötter.
3

Höj axeln av lastbilen några inches med domkraften tills du kan glida en av fjädring block mellan axel och blad våren. Rikta monteringstapp om avbrytande blocket med monteringshål på axeln, och anpassa monteringstapp av bladfjädern med monteringshål på fjädring blocket. Sänk axeln en aning, och sedan placera de nya bojor över toppen av drivaxel, ner förbi fjädring blocket, sedan genom monteringsplattan på botten av bladfjädern.
4

Installera bultar på den gängade ändarna av de bojor som skjuter genom botten av monteringsplattan och dra ner dem ordentligt. Utför samma operation på den andra sidan av lastbilen innan du fortsätter till den främre hjulupphängningen.
Installera Framfjädring Springs
5

Placera domkraften under den undre länkarm på främre hjulupphängningen av lastbilen för att stödja det. Den nedre styrarmen är precis nedanför bromsskivan och säkrar lastbilens spindeln till ramen. Lossa muttrarna på undersidan av den undre länkarm för att släppa stötdämparen.
6

Höj domkraften för att trycka ihop fjädern, sedan installera verktyget våren kompressorn på aktiemarknaden våren. På toppen och botten av fjädern hittar bultad-in montering flikar som håller fjädern. Ta bort dessa flikar genom unbolting dem med hylsnyckel. På änden av den undre styrarmen längst ned i bromsskivan, lokalisera den nedre kulleden och dess motsvarande kulled mutter. Lossa och ta bort denna mutter.
7

Sänk domkraften och våren kommer att släppas som den undre länkarm ned. Ta bort fjädern från lastbilen, och sedan försiktigt lossa verktyget våren kompressorn med hylsnyckel för att lindra spänningen på fjädern. Montera fjädern kompressorn på ersättare våren.
8

Placera ersättare våren beståndet våren togs bort från, och sedan höja den nedre länkarm och ersätta den nedre kulleden mutter. Långsamt släpper verktyget våren kompressorn till sittplats fjädern i dess position, och sedan installera om fjädermontering flikar och slutligen stötdämparen nedre bultarna ansluter den till den nedre styrarmen att avsluta monteringen. Installation av fjädern är densamma på både förar-och passagerarsidan sidorna av lastbilen.
9

ominstallera hjul och däck på lastbilen och sänk den till marken.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92262.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.