Fakta om polisbilar

Den mycket synliga polisbil har funnits i mer än ett sekel. Dess klagan siren och blinkande lampor kan sätta även de mest oskyldiga förare i en guilty panik. Byggd för snabbhet, uthållighet och kraft, är polisbilen ett viktigt brottsbekämpande verktyg i vårt mycket rörliga samhälle. Märken och modeller

Även om vissa polisfordon är pickups eller stadsjeepar på landsbygden eller i bergiga områden, de flesta polisbilar i USA är Dodge Laddare, Ford Crown Victorias eller Chevrolet impala. Polisbilar måste vara robust, rymlig och har en kraftfull motor, så en fyra-dörrars sedan är det mest praktiska.
Struktur


grund av de ovanliga krav på polisen bilar, de är oftast ges strukturella ombyggnadsarbeten vid fabriken, inklusive förbättringar till generatorn, motor, styrning, fjädring och elektriska system. Kraftiga stötfångare för att ramma och uppgraderat kylsystem för ytterligare elektriska krav kan också tillsättas. Tillbaka sätesområdena modifieras för fånge inneslutning och burar läggs i hund-enheter.
Utrustning

flesta polisbilar har både hörbara och visuella varningssystem, som sirener och blinkande färgade lampor. Övrig standardutrustning inkluderar tvåvägs radioapparater, ombord terminaler dator, GPS-spårning enheter, videokameror för insidan och utsidan av fordonet, stöldskydd och publiken högtalare kontroll.
Historik

Den första polisbilen i USA sprang på el i Akron, Ohio 1899. Med en full laddning nådde 16 miles per timme hastigheter och varade ungefär 30 miles innan det måste laddas upp. Även bensindrivna bilar blev överväldigande val under nästa århundrade, är den elektriska polisbil gör comeback. År 2007 debuterade en helt elektrisk polisbil i Connellsville, Pennsylvania.
Smeknamn

Polisbilar också kallas polisbilar, bilar patrol, kryssare polisen, svart och vita, bilar cop och körsbär toppar. De är också ibland kallas antingen märkta eller omärkta brottsbekämpande fordon myndigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91713.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.