Hur får man det mesta Hästkrafter från din Luftkylt VW

Framför allt används i Volkswagens legendariska Beetle, var sparsamma, fyrcylindrig, luftkyld motor en pålitlig arbetshäst som drivs några av historiens mest kända fordon i årtionden . Dock kommer den distinkta mekaniska surrande ljudet från VW luftkylda motorer snart vara ett minne blott, eftersom den tyska biltillverkaren har avvecklat designen till förmån för mer effektiva och moderna vattenkylda motorer. På grund av den enorma mängden av bilar som tillverkats och reservdelar, ägare som vill ändra sina luftkylda VWs har gott om tillgängliga alternativ i strävan efter mer kraft och fart. Saker du behöver
Turbo kit
Aftermarket avgassystem
Tändning komponenter
Visa fler instruktioner
1

Byt tändning komponenter, såsom tändaren modulen, tändstift och kablar, för att återställa fordonet hästkrafter och prestanda. Detta är särskilt viktigt på äldre bilar eller fordon som har suttit under en längre tid.
2

Installera ett sportavgassystem att låta din motor andas lättare genom att minska effektförbrukningen-råna mottryck. En high-flow ljuddämpare och dorn böjda rör tillåta avgaserna att avsluta lättare.
3

Lägg till Anpassningsbar turbo kit för den ultimata hästkrafter uppgraderingen. Kitet inkluderar turboaggregat, laddluftkylare, Laddtrycksmätare och större spridare bränsle. Turboladdaren fungerar genom att tvinga omgivande luft och tvingar den in i motorn, där det antänds med en proportionell mängd bränsle. Effekt vinster på 50 procent över lager är inte ovanligt med denna modifikation ensam.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92247.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.