Sätt att göra Mazda 3 ser annorlunda

Lägga eftermarknaden tillbehör till utsidan av en Mazda 3 kan anpassa bilen och göra den mer elegant och /eller mer funktionell för ägaren. Naturligtvis är inte alla eftermarknaden tillbehör som produceras för användning med Mazda 3, men de tas upp här är tillverkade av åtminstone en leverantör för en Mazda 3. Front spoiler
främre stötfångare spoilers kan göra Mazda 3 ser mer sportig.

Detta är en spoiler hittades under främre stötfångaren på bilen. Skenbart används för att minska luftmotståndet och öka bränsleeffektiviteten, är det i första hand läggas på personbilar som Mazda 3 för dekorativt ändamål, och för att uppnå en mer "sportig" look.
Rear Bumper spoiler

Liknar den främre spoiler, en bakre spoiler placerad under bakre stötfångaren av Mazda 3. Återigen, är det mer att ge ett sportigt utseende än att minska drag eller öka bränsleekonomi.
Sidokjolar
Sidokjolar kan göra Mazda 3 verkar se lägre till marken.

Sidokjolar kan placeras på sidorna av Mazda 3, och liksom stötfångare spoilers som tidigare nämnts, ursprungligen var avsedda att göra bilen mer aerodynamisk och bränsleeffektiv. Men i verkligheten, de gör att bilen ser mer elegant. Lägga sidokjolar till Mazda 3 kommer att få det att se lägre till marken utan att spendera extra pengar på en mer sofistikerad fjädringssystem.
Hajfena antenn
hajfena antenner är mer kompakt än den traditionella hästen-piska-stil antenn.

En hajfena antenn kan ersätta det ursprungliga häst-whip-stil takantenn av Mazda 3. Det är mycket mer kompakt än den ursprungliga, och många tycker att det är mer elegant.
Bakskärmar
bakre vingarna är mer dekorativa än funktionella för personbilar som Mazda 3.

bakskärmar används i professionell biltävlingar att ge ökad dragkraft och stabilitet för racerbilar. För Mazda 3, är detta tillägg främst prydnadsväxter att göra bilen ser mer elegant.
Taklucka Vindavvisare

En taklucka vindavvisare minskar vindbrus och turbulens inuti Mazda 3.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91920.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.