Bil present

För människor som älskar sina bilar, hitta en bil-relaterade gåva är en utmaning väl värd ansträngningen. Det kan vara svårt att hitta något som passar den personens stil och går med bilen, men när du upptäcker att en speciell pärla, din vän eller älskade en kommer att uppskatta det mer än du kan föreställa dig. Stil typer

typer av bilar varje person gillar allt från klassiker till nya modeller, från komprimerar till sportbilar till lyxiga stadsjeepar. Om gåvan är en klassisk bil, kolla eBay utkik efter vintage tillbehör. För entusiaster som vill hålla en ny bil orörda, en fullständig rengöring, inifrån och ut, är en stor gåva som alltid uppskattas. Om mottagaren är ett "monster trucker" som gillar att gå av vägen och i leran, slush mattor eller en dragkrok cover är bra tillbehör som kan personifieras. Addera För "Wrench"

Människor som gillar att arbeta på sina bilar älskar allt som gör det lättare att umgås under huven. Magnetiska verktygshållare hjälper till att hålla allt organiserat medan dina "nyckel" manipulerar med sin favoritleksak. Vissa bilar kräver specialverktyg för vissa jobb, och sådana verktyg gör stora gåvor. Officiella butik manualer, speciellt ut-av-print upplagor för klassiska eller antika bilar, gör stora gåvor för skugga-träd mekanik. Och glöm inte de bildelar och tillbehör som ofta behöver bytas ut: olja och luft filter, motorolja och andra vätskor, bromsbelägg, bränsle filter ... de flesta hem mekaniker kommer att uppskatta tillägg till deras lager leveranser.
Modernisering

även vissa "klassiska" bilar byggdes i dataåldern, och många nyare bilar är utrustade för alla typer av nya högteknologiska tillbehör. För den person som älskar prylar och Gizmos, är ett GPS-navigationssystem en stor bil gåva. Om personen har barn, är kanske en bärbar DVD-spelare för baksätet nog att göra långa resor mer hanterbar. Om gåvan är för någon som gillar att komma ut ur staden och in i landet, är en portabel kylare som ansluts till cigarettändaruttaget alltid ett vinnande gåva.
För Ladies

Medan många människor tänker inte på bilen gåvor för kvinnor, det finns många gåvor som kan göra livet lättare för en kvinna som tillbringar mycket tid i sin bil, men är inte intresserad av att vara en vägkanten mekaniker. Uppvärmda sittdynor och vindrutan avisningsmedel är stora tidsbesparande verktyg för flicka (eller kille) som behöver komma in och gå. Roadside vård kit är smarta presenttips ifall din älskade fastnar och måste hoppa ett batteri eller fixa en punktering. Och aldrig anta att din väninna är inte en gearhead - fler och fler kvinnor tycker om att arbeta på sina egna bilar, och kan uppskatta samma gåvor (och respekt) visat att deras manliga motsvarigheter
.
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91643.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.