Turbosmart Boost Controller Vägbeskrivning

Den Turbosmart boost controller är en premie handkontrollen för din bil , tillverkad av ett solitt billet aluminium . Dess exakt bearbetning och snäva toleranser möjliggör mycket noggrann boost inställning , och endast kräver regelbunden justering på grund av extrema temperaturförändringar . Den Turbosmart Styrenheten använder enkla kula och fjäder design för att begränsa laddtrycket när den går in wastegate , vilket i sin tur tvingar turboaggregatet att snurra fortare för att bibehålla de ursprungliga fabriksinställningarna . Dessutom ingår kisel vakuum linjer som är mer resistent mot värme , och är mindre benägna att utveckla stressfrakturer . Saker du behöver
Turbosmart Boost Controller
Visa fler instruktioner
1

Säkra Turbosmart controller (med den medföljande zip - band ) i ett lättillgängligt område från A /C eller kylfläkten enheter .
2

Fäst ena änden av Turbosmart till Membrandosa inlopp med den medföljande vakuum linje .
3

Anslut hulling på den andra sidan till det uppsving källan utloppsledningen . Använd cirka 3 till 4 inches av kisel vakuumslangen .
4

Vrid den primära inställningsratt i angiven riktning för att öka eller minska laddtrycket . Använd mycket små steg till en början för att mäta boost controller känslighet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92267.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.