Hur Swap en V6-motor för en V8 motor

sexcylindrig till åtta cylindrig motor swappar är typiskt när ägaren av ett fordon vill lägga betydligt mer hästkrafter och vridmoment på en specialiserad eller prestanda bil eller lastbil. En åtta cylindrig motor är betydligt mer kraftfull än en sexcylindrig. Ändra ett fordon över från en sexcylindrig motor på en åtta cylindrig motor är en komplicerad och tidskrävande projekt som kräver en betydande mängd av bil reparation kunskap och erfarenhet. Saker du behöver
Engine hissa
Full verktygssats
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera åtta cylindrig motor som du vill använda i din bil eller lastbil . I de flesta fall, de fler likheter Den nya motorn delar med den gamla motorn, desto lättare en tid kommer du att ha att göra en lyckad swap. Den nya motorn måste passa i bilens motorrum och, om möjligt, kunna skruva upp till din befintliga transmission.
2

Koppla bort den gamla motorn från alla andra komponenter i fordonet. Ta bort batteriet, alla kablar, slangar, remmar, remskivor, slangar och bultar. Koppla sändning från motorn. Töm alla vätskor från motorn.
3

Använd en motorlyft att ta bort den gamla motorn från din bil eller lastbil. Byt ut gamla sexcylindrig motor med ny åtta cylindrig motor.
4

Hook nya motorn upp i motorrummet. Byt ut alla komponenter som inte kommer riktigt koppla till den nya motorn. Om du använder en motor från samma tillverkare som är ungefär samma ålder, står du en bättre chans att få de flesta av de befintliga delarna skruva upp eller ansluta till den nya motorn.
5

omprogrammera datorn och uppdatera alla elektriska komponenter. Sätt vätskor i åtta cylindrig motor. Har mekaniker kolla över fordonet att kontrollera att allt fungerar innan du kör fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92162.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.