Tips om hur man målar Plastic

Plast är ett vanligt material för konsumentprodukter, från bilinredningar till leksaker. Måla plast i bilens interiör handlar om förberedelser. Om ytan är för slät, kommer färgen fastnar inte. Om ytan är för korniga eller repig, kommer lack ser rörigt. Ta din tid i beredningsprocessen och den slutliga lack ser professionell och håller längre. Saker du behöver
Skrubber pad för non-stick köksredskap
Soap
Rag
Primer för plast
Akrylfärg
Skyddsutrustning
Visa fler instruktioner

1

Rengör plast objektet noggrant med tvål och vatten --- det fungerar precis lika bra som en prydlig renare. Kontrollera att du helt skölja bort all tvål, eftersom tvålrester förhindrar primern från att landa på rätt sätt.
2

Skapa mikro-repor på föremålets yta genom att gnugga den med skrubbning pad. Detta kallas också knappa, och skapar en serie små repor samt ta bort eventuella blanka beläggning på objektet. Om du hoppar över detta steg, kommer färgen fastnar inte.
3

Applicera plast primer till objektet. Detta är också känt som adhesionspromotor. Primer levereras i aerosol och flytande form. Vissa färgtillverkare hävdar deras produkt kommer att arbeta på plast med ett steg, men applicera en primer först kommer att göra någon färg fästa bättre och håller längre.
4

Vänta primern torka helt. Applicera akrylfärg. Om du använder en aerosol primer, skaka burken ordentligt, om du använder en pensel-on primer, rör om färgen ordentligt innan du använder den. Färgen appliceras i tunna skikt, så att varje skikt torka i fem minuter innan en annan. Fortsätta att tillämpa rockar tills färgen är tjock nog att täcka området. För plastföremål användas utomhus eller interiörer bil, använd 07:55 rockar.
5

Coat färgen med en lack om du vill ha en blank yta. Din bil interiör är målade objekt kommer att ha en proffsig finish med en lack päls.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92073.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.