Hur man Nivå A Bus

Bussar är avsedda att transportera stora mängder av vikt över bakhjulen. Detta innebär att deras fjädring är inställd för att ge den största mängden rörelse möjligt men samtidigt styv. För att utjämna en enaxlig bussen såsom en gammal skolbuss, måste du ta bort ett eller flera av blad från de bakre fjädrarna. Även om detta kommer att effektivt sänka den bakre delen av bussen och nivå den totala markfrigång, kommer det också avsevärt minska bussens lastkapaciteten. När du bygger en varm buss rod skolan, men det är verkligen inte något annat sätt att gå. Saker du behöver
hjulblock
Bus eller gaffeltruck
Mutterdragare
Kraftig pallbockar
Visa fler instruktioner
1

Block de främre hjulen på bussen med hjulblock att förhindra den från att rulla när du arbetar med den. Därefter lyfter den bakre änden av bussen med en buss hiss eller en gaffeltruck tills bladfjädrar är helt expanderas, men däcken är fortfarande vidröra marken.
2

Placera en tung jack stå under varje sida av bakaxeln av bussen för säkerheten.
3

skruva isär bladfjädrar från axeln med mutterdragare, och sedan skruva isär de främre och bakre bojor varje bladfjädrarna att ta bort dem från bussen. Beroende på vilket år och kapaciteten av bussen, kan dessa vara extremt tungt. Har en assistent hjälpa dig att lyfta och flytta fjädrarna.
4

Ta mitt stift bladfjädrarna en åt gången med mutterdragare. Detta kommer att lossa de enskilda blad och tillåter dig att ta bort dem. Ta bort de kortaste två blad från fjädrarna, och sedan ersätta mitt stift i bladfjädrarna med mutterdragare.
5

tillbaka bladfjädrarna på bussen med de två borttagna kortaste blad. Se till att alla anslutningar är täta och att U-bultarna som håller axeln till mitten av bladfjädern är inte löst.
6

Avlägsna domkraften underifrån axeln, och sedan sänka bussen av bussen hissen eller gaffeltruck. Bussens bakre änden ska nu sitta märkbart lägre, någonstans mellan 6 och 8 inches.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91606.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.