Coola saker att sätta på instrumentbrädan i en bil

En bil instrumentpanelen är användbar i att den separerar motorn från kupén, men ibland en instrumentpanel saknar personlighet. Du kan liva upp din instrumentpanel och din bil genom att täcka instrumentpanelen med coola och spännande föremål. Några av dem kan vara praktiskt, kan andra vara nyckfull och bisarr, men de kommer alla att vara cool. Användbara saker

En liten klocka med en självhäftande baksida fastnat i mitten av instrumentpanelen är en mycket användbar bil tillbehör, särskilt om din bil klockan är trasig eller obefintlig. Om du inte har en mugghållare, kan du epoxi en på instrumentpanelen också, och hålla en pennhållare och en liten kudde av papper bredvid det. Alla dessa saker kommer att vara till nytta någon gång i din körning framtid.
Coola saker

En dashboard är en plats för dig att uttrycka dig med coola saker. Kom bara ihåg att dina coola saker blir mycket varm när du parkerar i solen, så att inte sätta något där som kommer att smälta. Också, inte stapla dem inte så höga att de skymmer din syn, eftersom det är farligt och olagligt. Betrakta dessa coola saker för din dashboard: rådjur horn, 8 ball, stycke förstenat trä, torkade blommor, konstigt formad sten, kotte, underlägg från Hard Rock Shanghai, liten modell bil som ser ut precis som din bil, torkade blad, fann sko på den sida av vägen, dessicated orm eller en liten fossil. Om du är religiös, kan en liten plast Jesus och en medföljande plast Mary vara lämpligt på instrumentpanelen för att vaka över dig när du kör.
Extremt coola saker

Dessa inkluderar en Don Cherry Bobble-head docka, ett kvitto från hingsten bordell i Sparks, Nevada, en kula, ett silver Papperspress som används för att tillhöra din farfar, sex ekollon underifrån en levande ek i Biloxi, Mississippi, ett övergivet fågelbo med strängar av taggtråd vävt in det, ett glas öga, Thelonious Monk autograf och en ryggkota från en ko.
coolaste saker Tänkbara

Du kommer att behöva en väldigt cool bil eller dessa kommer bara titta pretentiös. Ett foto av dig med Bob Dylan, en signerad första upplagan av "On the Road", en bit av rymdfärjan, en guldklimp, och en åtta tums diameter sjöborre med ryggarna fortfarande sitter.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91879.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.