Hur man gör dörrpaneler för en lastbil

Bygga en egen bil eller lastbil innebär att du kan designa ditt fordon för att se eller utföra något sätt du vill. En del av detta handlar om att bygga en anpassad inredning, utformad efter dina önskemål. Först verkar det som en svår uppgift, men om du har tid och tålamod, kan du bygga din egen uppsättning anpassade dörrpaneler i ett par timmar. I det här fallet är projektet fordonet en 1994 Toyota pickup, men processen är densamma för många andra fordon. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Interiörlister-panel borttagningsverktyg
2-by-4-fot bit 1/4-tums Masonite
Jigsaw med fin tand blad
cirkelsåg
2 bockar
Drill Pencil Foton och borrkronor
julgran klipp
Kontakt cement
2 meter av vinyl
2 meter 1/4-tums slutna celler skum
Rakblad
häftpistol och 1/4-tums häftklamrar
Visa fler instruktioner
1

Skruva den inre dörrhandtaget och armstöd med Phillips skruvmejsel . Detta kommer att frigöra handtaget för nästa steg.
2

bort dörrpanelen genom att placera det inre verktygspanel borttagning mellan dörren och dörrpanelen. Det finns flera julgran klipp som omger omkretsen av dörrpanelen, och inredningen verktyg hjälper dig ta bort dem.
3

Dra loss dörrpanelen från lastbilen.

4

Placera 1/4-tums Masonite på bockar och placera dörrpanelen ovanpå det.
5

Demontera panelen stock dörren genom att ta bort alla av vinyl häftas till panelen och dra ut julgranen klipp. Detta bör lämna dig med en naken träbit med några hål i den.
6

Placera gammal dörr panelen ovanpå Masonite och spåra ut omkretsen och eventuella hål med hjälp av pennan. Du kommer att duplicera denna panel med en ny panel, så se till att allt matcher som du vill överföra över.
7

Klipp ut omkretsen av markeringarna på masonit med cirkelsåg för de större nedskärningar, och pussel för hörnen. Fortsätt att klippa ut varje märke på masonit med borrmaskin och borr för julgranen fästen samt att starta ytterligare hål som måste utarbetas med sticksåg.
8

Placera varje julen trädet klipp i dörrpanelen. Du kommer att limma över dessa i de kommande stegen, så se till att de är där korrekt.
9

Placera den nya dörrpanelen på skummet och klipp ut skummet med rakhyveln blad för att matcha omkretsen av panelen. Klipp ut mönster eller mönster på den här punkten Om du vill.
10

Spraya klister på både slutna celler skum och dörrpanelen. När det blir klibbig, placera skummet på toppen av dörrpanelen, som kommer att vidhäfta de två tillsammans.
11

Lay dörrpanelen ovanpå vinyl. Klipp ut vinyl med rakblad, lämna minst 2 inches runt omkretsen av vinyl. På så sätt kan du ha lite extra att linda panelen. Om du inte vill använda vinyl, kan du använda något annat material du vill också.
12

Spray baksidan av vinyl och skummet på dörrpanelen med kontaktytan cement. När det blir klibbig, placera vinyl på toppen av dörrpanelen, som kommer att vidhäfta de två tillsammans. Om du har några mönster i skummet, se till att vinyl trycks in i sprickor och tätt mot alla kanter.
13

Linda överskjutande vinyl runt baksidan av panelen och häfta det till träet . Se till att vinyl är tät så det finns inga rynkor.
14

Installera den nya dörrpanelen genom att placera det på dörren och slår julgranen klippen på plats med hjälp av handflatan. Sedan tillbaka armstödet om du vill, och det inre handtaget med Phillips skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91708.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.