Hur Take Off Gap Guards på en Ranger

Gap vakter skyddar utrymmet mellan Ford Ranger ram och nedre delen av kroppen. De förhindrar stenar och annat skräp från att komma in denna del av bilden och hjälper till att kontrollera luftflödet under bilen. De är ofta gjorda med en förstärkt polymermaterial som helt enkelt är bultad till undersidan av trucken. Borttagning av dessa gap vakter är nödvändigt när du installerar en eftermarknad kropp hiss på Ranger. Saker du behöver
Ordet jack
3/8-tums enhet socket som
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Jack upp den bakre delen av Ford Ranger att ge dig ytterligare tillgång till gapet vakterna bakom bakhjulen. Du kommer att se dem mellan ramen och den inre hjulhuset på lastbilen.
2

Lossa skruvarna gapet vakt på plats mot kroppen av lastbilen. På Rangers byggda efter 1993, men dessa gap vakter hålls på plats med ribbade plastdetaljer som inte har ett huvud på dem. Dessa tas bort genom att bända upp dem med en tång och dra ut dem ur hålet där de är installerade. Ta gapet vakter från bakom bakhjulen Addera 3

när beslagen tas bort, och sedan sänka lastbilen från golvet jack. När detta är klart, att jack upp den främre änden av lastbilen bort gapet vakter från bakom framhjulen.
4

bort beslagen som håller gapet vakter på framhjulen på plats, och sedan bort de främre gapet vakterna på samma sätt som du tagit bort den bakre gap vakterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91605.html

Previous: No
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.