Hur man skapar en Rust Rod Paint Job

Skapa simulerad rost på din hot rod är inte en komplicerad process. Det är mest en fråga om skiktning olika färger av färg för att skapa den slutliga utseende. Eftersom de flesta bilar har järn eller stål i sina ramar, är det mest övertygande rost effekt simulerad järnoxid, som använder ett antal färger i rött /orange /brun familj. Innan du börjar är det en bra idé att ta en närmare titt på verkliga rost att se hur färgerna fungerar tillsammans. Saker du behöver
Sandpapper
Primer
Sand
Paint
pensel
vatten spruta
pappershanddukar
Visa fler instruktioner

1

Sand de områden som ska målas för att säkerställa god vidhäftning. Typiska ställen du kan hitta rost på en bil är runt hjulhusen, i sprickor i fönster och dörrar, på plana ytor såsom huven och alla andra platser där vatten kan poolen.
2

Paint ett lager grundfärg på de slipade områdena. Addera 3

Strö fin sand på primern medan den fortfarande är våt för att bidra till att skapa en korroderad konsistens. Du kan också använda grövre sand i mitten av de rostiga områden för att ge mer varierad struktur.
4

Låt primern torka över natten för att permanent binda sanden till bilen.

5

Använd en borste för att stöpplingen mörkbrun färg oregelbundet på rust områdena. Låt några av sanden för att visa igenom. Låt färgen torka.
6

Stipple terrakotta färg på den exponerade sand, ludd det lätt över den mörkbruna. Var noga med att undvika uppenbara penseldrag. Låt färgen torka.
7 vatten

Spraya på rust områdena, sedan stöpplingen lätt på blå-grå färg. Låt vattnet orsaka detta skikt för att köra och smeta. Detta lager bör vara mycket tunt: använd en pappershandduk för att torka bort eventuellt överskott. Låt färgen torka.
8

Spraya mer vatten på rost områden och lätt stipple på matt målarfärg orange över terrakotta. Detta lager bör endast vara i ett fåtal områden som det accenter rost. Återigen, blot bort överskottet med en pappershandduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91929.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.